Vit Odesláno 10. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2025 JLC Reverso Squadra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Vit Odesláno 11. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2025 JLC Reverso Squadra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 13. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2025 JLC Reverso Squadra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Vit Odesláno 14. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2025 JLC Reverso Squadra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 15. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2025 JLC Reverso Squadra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 17. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2025 (upraveno) JLC Reverso Squadra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. listopadu 2025 uživatelem Vit 2
mirrax Odesláno 2. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2025 Omlouvam se ale jsem z nich proste hotovej..muj nejmilejsi kousek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Jumbo Odesláno 17. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
mirrax Odesláno 22. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2025 Vánoce v Jížním Tyrolsku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
Jumbo Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AquaTerra Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
mirrax Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 V 27. 12. 2025 v 8:34, AquaTerra napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Todle je pekny..JLC je top.
AquaTerra Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna Díky. Z čeho jsem teba absolutně překvapený je, že za dva týdny co je mám, tak se zpozdily o 2s. 1
Jumbo Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna před 11 hodinami, AquaTerra napsal: Díky. Z čeho jsem teba absolutně překvapený je, že za dva týdny co je mám, tak se zpozdily o 2s. Zřejmě slušnej oddíl!
ABCDE Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1 1
ABCDE Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února V 16. 2. 2026 v 18:22, ragu napsal: @ABCDE to je strašně dobrý! Děkuji Tvarově i pocitově jsou to pro mě výjimečné hodinky. Naprosto odlišné od těch, které jsem měl nebo mám
ragu Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února @ABCDE chápu. Pro mě to asi bude další logickej krok v hodinkovým životě. Teď jenom vymyslet co prodam. 2
misso Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Něco z cest Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Jumbo Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března V 5. 3. 2026 v 17:37, misso napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tyto JLC jsou parádní i se strojkem. Já tento měsíc MC Chrono. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se