Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tohle téma mi u mé oblíbené značky chybělo. Nějaké JLC na foru jsou tak prosím o fotky, pokud se budou opakovat, žádný problém pohled na parádní hodinky nikdy neomrzí.

Já dnes oblekovky košilovky :

Posted (edited)

Vzpominky na leto a teplo...

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Kid_A
Posted

Já dneska tež v kouzelnickém...

Parádní zlaťáky prosím víc fotek, ze všech stran.

Vzpominky na leto a teplo...

Pěkná klasika, ta modrá vteřinovka je geniální.

Posted (edited)

Pěkná klasika, ta modrá vteřinovka je geniální.

souhlas:-)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Kid_A
Posted

Sypete tím sůl do otevřený rány. Dnešní optikou bych radši na EDC nosil SKX a pro radost bych vytáhl ty bezvadný osmidenní Grande Date. Tenkrát jsem to tak neviděl a poslal je dál.

Posted

Dali, nenahrál bys prosím nějaké telefonové mikrovideo, jak se ta datumovka překlápí z 15. na 16.?

Posted

Dali, nenahrál bys prosím nějaké telefonové mikrovideo, jak se ta datumovka překlápí z 15. na 16.?

To by tě nebavilo, o půlnoci se začne datumovka pomalu přesouvat a trvá to asi hodinu nebo dvě.  

Posted (edited)

Tak taky něco přihodím:

Memovox z doby, kdy v JLC měli odvahu dát design na starost Magali Metrailler:

Varianta Reverso Grande Ultra Thin na řemínku od Rasti RC3:

Edit: Ještě pro Bandiho jednu variantu s osmidenním strojkem:

Edited by sery.vlk
Posted

Zrovna dnes jsem vytáhl po dlouhý době svoje "retro" memovoxy, jenom jsem nestihl přehodit datum před focením.

Vím, je to designový úlet, ale mám je rád :)

Posted

Parádní zlaťáky prosím víc fotek, ze všech stran.

Díky. Zítra mi dorazí nový řemen od Camille Fournet, který šije řemeny pro JLC, tak něco vyfotím.

Posted

Tak ty Turba, zlate Reversa, Osmidenni Reversa a vintazni Memovoxy jsou vsechno fakt naadhera! Klobouk dolu panove.