TomasX Odesláno 20. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2018 jojo, mam je na denní nošení a věřim, že i když po čase určitě opadne původní nadšení z nové věci, tak mě budou pořád bavit a nezprotiví se(doufám)...
MíraMíra Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Super fotka! A ten nůž je nádhernej.
MíraMíra Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Počkej, počkej, to je jako tvůj výtvor ?Jestli jo, tak se ale hluboce klaním! Nádherná záležitost!
TomasX Odesláno 24. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Dík to mě těší, že se líbí. Je to asi 10 let stará zaležitost, byl to dar pro otce.
MíraMíra Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Líbí je slabý slovo. Neuvěřitelně krásná práce. Zlatý český ručičky se tady evidentně stále najdou a pořád mě překvapuje na jaký lidičky různých oborů se tady dá narazit. To mě baví.
TomasX Odesláno 24. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Díky Jsou jiný šikulové..tuhle jsem narazil (na netu) na vytuněný" Rolády. Je to pro fajnšmekry, co chtěj něco navíc.., taková přidaná hodnota.Ty druhý jsou dost svéráz..
MíraMíra Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 Taky mazec.Úžasný věci se dají udělat a těší mě, že tady takhle šikovný lidi můžu potkat "osobně"
TomasX Odesláno 25. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 Díky, ale zas bych to s tou šikovností u mě tolik nepřeháněl, pořád je se co učit. Je spousta věcí na který bych si pořád netrouf. A na hodinkách se mi to ani moc nepozdává,pro mě lepší čistý, tak jak byly stvořeny..nicméně to taky řemeslně obdivuju jak to někdo dokáže.
MíraMíra Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2018 Do hodinek bych asi spíš taky nevrtal, ale přesto, že samozřejmě je vždycky co se učit, tak bych nebyl zbytečně skromnej. Je pravda, že nejsem nějak z oboru a asi moc nedokážu posoudit úplný detaily, ale každopádně se mi ta tvá prácička zdá hodně podařená.
TomasX Odesláno 6. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2018 ale jo, nůž se tenkrát celkem povedl, díky za pochvalu..Ještě teda jedna z druhý strany plus 556ky na novém Hirsch Ranger a obřad "přezouvání"
TomasX Odesláno 6. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2018 hele nerez to nebude, vzhledem k tomu, že to jinde nabízej v různých variantách( zlatá, černá, matná černá..) předpokládám že je to pokovený.Chrom, tvrdochrom?, nikl by to být neměl, nedohledal jsem, ale asi by to mělo něco vydržet, pokud tim člověk nebude hrnout asfalt :-)
TomasX Odesláno 6. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2018 myslel jsem že sponou myslíš přezku na uváděném řemenu.. :-)spona je plechová
bandicoot Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Odesláno 6. února 2018 Přezka na značkovým Hirschi musí bejt nerez.Nůž supr. Hlavně tvarem.
TomasX Odesláno 7. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Dík. Poptal jsem se a máš pravdu, přezka je základ nerez(potěšilo), ve vícero variantách (s PVD úpravou, zlacený,...)
Kid_A Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 (upraveno) 556tky jsou v imho jedny z nejuniverzalnejsich a nejhodnotnejsich ( value per money) hodinek, co znam a mel jsem tu cest nosit. Esence chlapskych hodinek. Spolehlivej nemeckej nastroj. Vyborne zpracovanej a pritom krasne nenapadnej. Skvela volba. Nosit se daj skoro na vsem a ke vsemu:) Kdybych tenkrat z vlastni hlouposti nedal na ruku expy, 556tky by byly naporad...ted je ma bracha a nesundava je;)) Upraveno 21. února 2018 uživatelem Kid_A
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se