damankapsky Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Odesláno 5. března 2008 Nevíte náhodou někdo, které ručičky jsou původní pro tento typ hodinek? Původní sklíčko je asi plast, že? A je v pořádku to přesazení sklíčka viz. foto č. 2? Díky
safi Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Odesláno 5. března 2008 Nevíte náhodou někdo, které ručičky jsou původní pro tento typ hodinek? Původní sklíčko je asi plast, že? A je v pořádku to přesazení sklíčka viz. foto č. 2? Díky http://www.ittc.ku.edu/~jgauch/watch/chronos/index.html
damankapsky Odesláno 5. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2008 Dík za odkaz. Co to sklíčko, přijde mi to trošku dost vystrčené?
roon Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 K ruckam muzu rict jen to, ze vetsina 6138 mela u jednoho modelu vice barevnych variant. To sklicko mi pripada, ze je tak jak ma byt, to jest neni nijak neobvykle vystouple.
Rimmer Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 Dík za odkaz. Co to sklíčko, přijde mi to trošku dost vystrčené? Jaky to ma vlastne prumer, smim-li se zeptat? Je mi to velmi sympaticke
roon Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 Jaky to ma vlastne prumer, smim-li se zeptat? Je mi to velmi sympaticke Presne ti to takhle z hlavy nereknu, ale cca 40mm
damankapsky Odesláno 6. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2008 Jaky to ma vlastne prumer, smim-li se zeptat? Je mi to velmi sympaticke 40mm
Gatling Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 Proč mi připomínaji SUMA? Ze by ten uzký tah?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se