pciza Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 Nenašel jsem hodnocení, proto jsem si dovolil založit. Rychlá domluva, osobní předání. Doporučuji.
Violoncello Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Odesláno 15. července 2019 Perfektní dohoda, stoprocentní spolehnutí. Doporučuji :-)
Flipik Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Odesláno 9. února 2021 I já se přidávám s kladným hodnocením. Výborná komunikace, rychlé zaslání peněz na účet, prostě vše na jedničku.
spiderer Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2024 Vse v pohode, Jirka fajn kluk od kteryho clovek nakoupi, hezky pokeca a ma z toho takovej ten hezkej pocit jak za starych casu. Diky!
lefty Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2024 Skvělej obchod. A je potřeba říct, že Jirka na svoje hodinky dává sakra pozor, jsou jako rovnou z továrny.
Petrus.0 Odesláno 17. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2024 Mohu Jirku jen doporučit, jak hodinky popsal a vyfotil, tak to bylo. Rychlá domluva, vše OK. Rád zopakuju v budoucnu. Petrus
Jaroslav Šimeček Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna Musím potvrdit všechny superlativy, parádní směna, všechno v naprostém pořádku, dokonce i Česká pošta se překonala. Jsem spokojen a děkuji Jirkovi44. J. Š.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se