dave706 Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 Ahoj, minulý rok mě popadla chrono choroba a několikrát jsem si udělal radost tady na foru. Teď se blíží jubileum, tak přemýšlím, že je třeba se potěšit znovu - nebo možná jen hledám záminku:) Moc se mi líbí PanomaticLunar od Glashuette v oceli bílý cifr. Máte někdo tip, kde rozumně koupit? Klidně spolehlivý prodejce na chrono24..Nepotřebuji nutně na tisícovku nejlevnější, ale retail price je už mimo. Beru i názory které mě utvrdí/odradí od tohoto výběru. Případně co byste poradili jako alternativu - mělo by se hodit k obleku, ale na druhou stranu ultimatni oblekovky bez komplikací a vteřinovky to ne. V podobné relaci jako výše zmíněné. A vlastně klidně mohou být i levnější Díky za tipyD.
Rodkopf Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Odesláno 3. února 2018 Za me super volba, drzim palce! https://www.ricardo.ch/de/a/glasshutte-panoramadatum-in-yellow-gold-966005114
Bert Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Odesláno 3. února 2018 Připojuji se k Rodkopfovi. To, co postnul se tam za ty prachy nedá nechat ležet :-) Jenom doplním ještě jeden tip: USA. Vysvětlím: amíci si neváží hodinek majících jinou, nežli švýcarskou provenienci. Několik GO se mi z USA vyplatilo, i když následovalo celní výpalné. Chce to lovit. Pokud do těch co jsou na ricardo.ch půjdeš, dej to asi vědět i do tohoto vlákna, ať proti Tobě nikdo z nás nepřihazuje. Vím, zaručit to nelze, ale třeba funguje něco jako primární slušnost. Doplnění: Budou ale muset do lázní.
dave706 Odesláno 3. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2018 Ahoj, diky za tipy. Do tech na Ricardo nepujdu urcite - jeste jsem nedosel ke zlutemu zlatu a novejsi model se mi libi vic. Takze cesta volna pro ostatni:)
Kluk jako buk Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Odesláno 3. února 2018 Tip, kde nakoupit, nemám. Chtěl jsem jen napsat, že schvaluju výběr. Jsou nádherný. Líbí se mi, že udrželi velikost do 40 mm. A ta strojovna!
Londoner Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Odesláno 3. února 2018 Super vyber, jedny nenoseny jsou na chronextu. Uz jsem od nich kupoval a vybornej servis.
Harwey Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 co tieto? http://clockwise.at/index.php/glashuette/2210-13-glashuette-original-panomatic-date
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se