Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mam ruku priblizne 17 cm.

Záleží na tvaru zápěstí. Já mam 17,5 a špíš lovečak, SKX si myslím že mi sedí dobře.

Odesláno (upraveno)

pokial ti to nerobi problem, tak v pohode. tu uz ide iba o dizajn, aj ked tieto maju vraj aj heliak ;)

tie rucicky maju tiez nieco do seba :)

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odesláno

a aka by ti bola sympatickejsia?  ja si myslim, ze tie znacky spravili uz velky pokrok a robia celkom kvalitne veci v danej cenovke. ja som tiez kupil "cinu" Ventus Mori a zatial sa absolutne nemozem stazovat. 

Odesláno (upraveno)

No akorat mi neni uplne sympaticke ze je znacka z ciny. Meli jste je nekdo v ruce jsou kvalitni?

my, z EU, mozeme nakupovat tu - phoiboswatcheurope.com ;) ceny su v EUR a s dopravou zdarma a bez dalsieho vypalneho :)

stale lepsia cinska znacka, ktora otvorene napise, odkial je, ako nejaka "macka vo vreci" s honosne nemecko-francuzsko-anglicky znejucim nazvom.  

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odesláno (upraveno)

No akorat mi neni uplne sympaticke ze je znacka z ciny. Meli jste je nekdo v ruce jsou kvalitni?

Koukni na nějaky fotky,videa.. neměl bych s toho strach. Jestli je to Japonec ,ktery se stejně vyrabí v malajsii nebo singapuru u K verze SKX, nebo čína na tom už asi nesejde. 

Upraveno uživatelem 01axel01
Odesláno

To je fakt

Na phoibosu se mi líbí že ma slušny tah. Plné koncovky a slušnou sponu ti tebou vybrané SKX nenabídnou. Na druhou stranu seiko je větší a zvučnější jméno a jejich lumibrite je važne dobrý. Ale tah se dá u SKX řešit aftermarketem v cenové relaci okolo 1500,-

Odesláno (upraveno)

Sorac za rypnutie, ale ide ti o to, kto kde ako vyhra, alebo co sa ti paci? :)

No na jeho obranu, mě se SKX na obrazku taky moc nelíbily. Pak došly, tak jsem chvili nevěděl, ale ted je miluju.

Upraveno uživatelem 01axel01
Odesláno

No na jeho obranu, mě se SKX na obrazku taky moc nelíbily. Pak došly, tak jsem chvili nevěděl, ale ted je miluju.

Ja se do nich zamiloval už na foto.. a když došly tak jsem měl stejný pocit jako ty... chvili jsem nevěděl, ale teď je miluju. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...