Maro Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Odesláno 18. února 2018 Než je hodím na bazar, tak možná by slovo do pranice byly SKX007 v Japan verzina gumě. Než je hodím na bazar tak zkus ještě zvážit. Mám jse sice bez krabičky, ale zas by byly jen lehce nad budget rozdíly mezi "klasickou" a japan verzí je tu toho popsáno hormady. Jinak bych přemýšlel ještě nad malýma turtlema (třeba SRPC37K1) případně by mohly do limitu vejít třeba ještě kvarcové tridenty od Ch. Ward https://www.christopherward.co.uk/c60-trident-300-693516 za plnou cenu sice do limitu nejsou, ale poměrně často bývají ve výprodeji 30-50% slevněné (to by se mohly vejít) případně v nearly new jsou aktuálně za 290 liber (což je taky mírně přes). Měl jsem chvilku GMT verzi a jsou super, bohužel musely z domu dřív, než jsem je stačil vůbec dát na ruku, protože jsem mezi tím šel výš. Každopádně jsou to moc krásné hodinyky za super cenu. 43 jsou ale už na hraně i na moji ruku 18,5, volil bych tedy být tebou 38mm verzi
krutor Odesláno 20. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2018 Takze moje navsteva hodinarstvi jeden velky pruser vyzkousel jsem jen padi zelvy meli tam hodinek jak prase ale nic z mojeho vyberu. Ostrava je na tom bidne Diky za nabídku ale chci na tahu a spise barevne.
krutor Odesláno 28. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Tak díky za rady koupil jsem skx009 tady z fora. :-)
Sinuhet Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Tak řeším naprosto stejnou situaci a taky mám zatím jako favority Seiko SKX, ale víc se mi zamlouvají SKX007. Nevím jestli by ty pepsiny v kanceláři neupoutávali barvama moc pozornost ?
morbo Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Do kanclu bych doporučoval zvážit ještě ty Ray dvojky, které mají oproti SKX aplikované indexy. Do světa projektorů a zářivkového osvětlení jsou jak stvořený.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se