Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Než je hodím na bazar, tak možná by slovo do pranice byly SKX007 v Japan verzina gumě. Než je hodím na bazar tak zkus ještě zvážit. Mám jse sice bez krabičky, ale zas by byly jen lehce nad budget ;) rozdíly mezi "klasickou" a japan verzí je tu toho popsáno hormady.

Jinak bych přemýšlel ještě nad malýma turtlema (třeba SRPC37K1) případně by mohly do limitu vejít třeba ještě kvarcové tridenty od Ch. Ward https://www.christopherward.co.uk/c60-trident-300-693516

za plnou cenu sice do limitu nejsou, ale poměrně často bývají ve výprodeji 30-50% slevněné (to by se mohly vejít) případně v nearly new jsou aktuálně za 290 liber (což je taky mírně přes). Měl jsem chvilku GMT verzi a jsou super, bohužel musely z domu dřív, než jsem je stačil vůbec dát na ruku, protože jsem mezi tím šel výš. Každopádně jsou to moc krásné hodinyky za super cenu. 43 jsou ale už na hraně i na moji ruku 18,5, volil bych tedy být tebou 38mm verzi

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Takze moje navsteva hodinarstvi jeden velky pruser vyzkousel jsem jen padi zelvy :D meli tam hodinek jak prase ale nic z mojeho vyberu. Ostrava je na tom bidne :D Diky za nabídku ale chci na tahu a spise barevne.

Odesláno

Tak řeším naprosto stejnou situaci a taky mám zatím jako favority Seiko SKX, ale víc se mi zamlouvají SKX007.

Nevím jestli by ty pepsiny v kanceláři neupoutávali barvama moc pozornost ?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...