Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 1 hodinou, Spongebob napsal:

Neprodával si je tu tedy před tím cca rokem?? Vím že tu byly, na tahu za rozumnej peníz, ale koupil jsem zrovna čerstvě ty Aquisy. Pokud ano, našel bys kontakt komu jsi je pustil?

Ano, pustil jsem je členovi zyrkhon. Jinak velikosti se vubec nemusíš bát, díky zakřiveným nožkám seděly jako žadné jiné hodinky. Kdybych je ale kupoval znovu, tak jedině na tahu.

Odesláno

Je tu ještě nějaký jiný další majitel?? :)  Zvažuju výměnu za mý Aquisy na oranž gumě.. ale ještě jsem je neviděl živě a znám se :D ale tak vědět že někdo takový existuje by bylo fajn :) 

• po 4 týdnech...
  • Po letech...
Odesláno

Ahoj, já zkusím oživit toto téma a pochlubit se mým kouskem 

Koupil jsem je nedávno a musím Eternu fakt pochválit. Jsou to super hodinky. Jsou parádně pohodlný a na to že mají 44 mm fakt skvěle sedí i na menší ruce. Je na nich i skvělá spona s mikroregulaci. Měl jsem více hodinek ale tento model je fakt zajimavej. Hlavně k ceně která byla pokud jsem koukal lehce přez 50000kc jsou super.

Mají masivní pouzdro i tah a sponu a je to jako komplet skvěle vyvážený. Ještě jsem koukal a snad i správně četl že je k nim gumový tah na tu stejnou sponu, která je na kovovem tahu a pro to se ještě ptám zda je to tak jak píšu a čistě náhodou zda někdo nevíte kde bych ji mohl koupit. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...