DaveSty Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 před 1 hodinou, Spongebob napsal: Neprodával si je tu tedy před tím cca rokem?? Vím že tu byly, na tahu za rozumnej peníz, ale koupil jsem zrovna čerstvě ty Aquisy. Pokud ano, našel bys kontakt komu jsi je pustil? Ano, pustil jsem je členovi zyrkhon. Jinak velikosti se vubec nemusíš bát, díky zakřiveným nožkám seděly jako žadné jiné hodinky. Kdybych je ale kupoval znovu, tak jedině na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 Je tu ještě nějaký jiný další majitel?? Zvažuju výměnu za mý Aquisy na oranž gumě.. ale ještě jsem je neviděl živě a znám se ale tak vědět že někdo takový existuje by bylo fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechito Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 Jsou prostě super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se