Petrando Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 Nedá mi to, abych se nepochlubil s novým přírustkem. Koupeno od tichého skoro člena z Prahy. V bezvadném stavu, oproti sériovému stavu doplněné o oboustranné antireflexní safírové sklíčko a PVD tah. Tímto původnímu majiteli ještě jednou děkuji. Hodinky jsou mimořádně přesné, za 14 dní asi 5s. Hodinky na noc dávám na korunku. A ještě dnes mi přišel nový řemen od pana Kubsona . Tak sem ho tam hned nasadil a zajímá mě váš názor. Mimochodem je velmi příjemný a docela masivní (počítám, že týden potrvá, než se natvaruje).
Baker Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 Remen k nim sedi, jen mam pocit, ze tu hodinky malinko zmensuje, ale muze to byt fotkou. Jinak gratulace
Petrando Odesláno 14. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2008 Baker napsal: Remen k nim sedi, jen mam pocit, ze tu hodinky malinko zmensuje, ale muze to byt fotkou. Jinak gratulace Diky, ano, opticky to asi zmensuje, ale na ruce sedi paradne a to bile prositi ktere je diky tomu tak skutecnych 20mm od sebe to vypada opravdu pekne. Jeste sehnat cernou sponu a snad si dam na chvili pokoj
Návštěvník YPO Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 Petrando napsal: Diky, ano, opticky to asi zmensuje, ale na ruce sedi paradne a to bile prositi ktere je diky tomu tak skutecnych 20mm od sebe to vypada opravdu pekne. Jeste sehnat cernou sponu a snad si dam na chvili pokoj mám pocit,že Fortis PVD spony na kožené řemeny nedělá
Petrando Odesláno 14. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2008 Kdyz nebude Fortis asi vezmu zavdek necim jinym, ale motylova spona v kombinaci s takovym hrubym remenem me neoslovuje, radeji tedy klasiku.
Baker Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 Nevim z ceho je ta povrchova uprava, ale mrkni se sem. Posta bude drazsi nez spona http://www.watch-bands-straps-bracelets.co...inless-ste.html
grippo Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 Taky Ti moc gratuluju a ten remen je na nich moc peknej.
lib Odesláno 12. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2008 Petrando napsal: Nedá mi to, abych se nepochlubil s novým přírustkem. Koupeno od tichého skoro člena z Prahy. V bezvadném stavu, oproti sériovému stavu doplněné o oboustranné antireflexní safírové sklíčko a PVD tah. Tímto původnímu majiteli ještě jednou děkuji. Hodinky jsou mimořádně přesné, za 14 dní asi 5s. Hodinky na noc dávám na korunku. A ještě dnes mi přišel nový řemen od pana Kubsona . Tak sem ho tam hned nasadil a zajímá mě váš názor. Mimochodem je velmi příjemný a docela masivní (počítám, že týden potrvá, než se natvaruje). Taky jsem o tomto řemenu uvažoval pro jedny z těchto. Asi spíš pro ty černé Pilot Pro. Zajala mě ta Tvá přesnost. 5s za 14 dní je perfektní. Moje Pilot Professional dělají 2-3 s za den a ty Flieger Chrono 3-4 s za den a považuju to za naprosto vyhovující. Taky mám nejlepší přesnost, když je na noc odkládám na korunku. Je to jen náhoda, nebo to má nějaký technický odůvodnění?
Bulli Odesláno 12. července 2008 Nahlásit Odesláno 12. července 2008 (upraveno) Fortisaci, poraďte, mají FORTIS PILOT v originálu minerální sklo či safírové, jedna pí. prodavačka mi v OC na Flóře tvrdila, že minerál, na Koscomu a Nestu píšou, že safír. Upraveno 12. července 2008 uživatelem Bulli
OldaA Odesláno 12. července 2008 Nahlásit Odesláno 12. července 2008 Bulli napsal: Fortisaci, poraďte, mají FORTIS PILOT v originálu minerální sklo či safírové, jedna pí. prodavačka mi v OC na Flóře tvrdila, že minerál, na Koscomu a Nestu píšou, že safír. starsi maji mineral, novejsi safir. V prosinci jsem je kupoval otci, kulate narozeniny si to zaslouzi :-), maji uz safir.
lib Odesláno 12. července 2008 Nahlásit Odesláno 12. července 2008 Bulli napsal: Fortisaci, poraďte, mají FORTIS PILOT v originálu minerální sklo či safírové, jedna pí. prodavačka mi v OC na Flóře tvrdila, že minerál, na Koscomu a Nestu píšou, že safír. Já kupoval oboje už se safírem. Oboustranný antireflex. Kamarád ve stejném obchodě kupoval s minerálem. Myslím, že modely tohoto roku už mají safír všechny.
Bulli Odesláno 13. července 2008 Nahlásit Odesláno 13. července 2008 ještě prosím o jednu radu, kde mi v Praze doporučíte nákup Fortisů, zajímají mě modely FLIEGER x SPACEMATIC, zatím co jsem koukal na Flóře či Chodově mají vždy třeba jedny z nich (s ocelovým tahem), nevíte kde mají opravdu výběr, nutně je totiž potřebuji co nejdřív, když už jsem se rozhodl že si je pořídím, a nechce se mi čekat na objednání, chápete?
romanm Odesláno 13. července 2008 Nahlásit Odesláno 13. července 2008 Fortisů se docela dost válí v Koscomu..
tom.hd Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Odesláno 17. července 2008 Petrando napsal: Nedá mi to, abych se nepochlubil s novým přírustkem. Koupeno od tichého skoro člena z Prahy. V bezvadném stavu, oproti sériovému stavu doplněné o oboustranné antireflexní safírové sklíčko a PVD tah. Tímto původnímu majiteli ještě jednou děkuji. Hodinky jsou mimořádně přesné, za 14 dní asi 5s. Hodinky na noc dávám na korunku. A ještě dnes mi přišel nový řemen od pana Kubsona . Tak sem ho tam hned nasadil a zajímá mě váš názor. Mimochodem je velmi příjemný a docela masivní (počítám, že týden potrvá, než se natvaruje). Mužu prosím vědět, kde se dá koupit takový pěkný řemen. Jinak mám právě uplně stejný přírůstek. Pilot Prof. se safirem a kovovým tahem...ale rad bych i nějaký pěkný kožený řemen . Diky T.
tom.hd Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Odesláno 17. července 2008 Jo a nevíte někdo, jestli existuje černé průhledné dýnko na Pilotky ???
Churchill Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Odesláno 17. července 2008 Mužu prosím vědět, kde se dá koupit takový pěkný řemen. Jinak mám právě uplně stejný přírůstek. Pilot Prof. se safirem a kovovým tahem...ale rad bych i nějaký pěkný kožený řemen . Diky T. www.chronoshop.cz
kubson Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Odesláno 17. července 2008 tom.hd napsal: Mužu prosím vědět, kde se dá koupit takový pěkný řemen. je to přesně tento: http://www.chronoshop.cz/katalog/remen-Di-...simo-Waterproof
mcbrody Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 Moc pěknej pásek.Koupím si ho na B-42 Marinemaster...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se