Bluewalker Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 Tak to zestručním. Hodinky automaty, cena do 15.000,-(strop), chronografy, průhledné dýnko, průměr okolo 40mm(moje zápěstí 17cm). Rád bych chtěl získat nějakou konkrétní nabídku. Nejlépe swiss, germany. Díky za info s odkazy.
Návštěvník Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 Tak to zestručním. Hodinky automaty, cena do 15.000,-(strop), chronografy, průhledné dýnko, průměr okolo 40mm(moje zápěstí 17cm). Rád bych chtěl získat nějakou konkrétní nabídku. Nejlépe swiss, germany. Díky za info s odkazy. Gratuluju, jseš první, na koho tady budu protivnej Při blbým zadání klíčových slov 10.000 a 15.000 je 11 vláken, kde se tato otázka řeší. Nejdřív si je přečti, potom si ujasni, co zhruba chceš, napiš do stejného políčka třeba diver nebo seiko nebo ollech nebo sakra co chceš, zase si trochu ujasni víc, co chceš a takhle pokračuj, až se dostaneš do fáze, kdy budeš čumět na dva modely, srdce ti bude krvácet a položíš dotez na tohle vlákno... pomozte mi s výběrem jestli A nebo B.
Návštěvník YPO Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 Gratuluju, jseš první, na koho tady budu protivnej Při blbým zadání klíčových slov 10.000 a 15.000 je 11 vláken, kde se tato otázka řeší. Nejdřív si je přečti, potom si ujasni, co zhruba chceš, napiš do stejného políčka třeba diver nebo seiko nebo ollech nebo sakra co chceš, zase si trochu ujasni víc, co chceš a takhle pokračuj, až se dostaneš do fáze, kdy budeš čumět na dva modely, srdce ti bude krvácet a položíš dotez na tohle vlákno... pomozte mi s výběrem jestli A nebo B. napsal jsi to moc hezky mě tyhle nekonkrétní poptávky přívádí také v úžas - "kluci mám 10000 tak mi vyberte nějaké hodinky" - o co by to bylo snažší uvést konkrétní model a může se rozvinout nějaká diskuze Kamile dnes jsem se omýval vlažnou vodou
Návštěvník Kamil Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 Kamile dnes jsem se omýval vlažnou vodou To tě ctí. Ale hezky mu to Roman I vysvětlil. Měl bys jeho citaci někam uložit a standardně ji používat u všech podobných dotazů.
ramon Odesláno 15. března 2008 Nahlásit Odesláno 15. března 2008 Tak to zestručním. Hodinky automaty, cena do 15.000,-(strop), chronografy, průhledné dýnko, průměr okolo 40mm(moje zápěstí 17cm). Rád bych chtěl získat nějakou konkrétní nabídku. Nejlépe swiss, germany. Díky za info s odkazy.Pokud to mají být nový hodinky a trochu nepřitlačíš s tou cenou tak ten výběr bude sakra úzkej. A mimoevropskej
cali Odesláno 16. března 2008 Nahlásit Odesláno 16. března 2008 swiss chrono za 15K nebude .... iba ak pouzite alebo z hoooodne pochybneho zdroja..... za 15K budu ale solidne divery napr od Archimede viz napr http://chronoshop.cz/katalog.php?pmi=82 alebo zaplava tiez nie uplne spatnych kvazisubmarineroviek od Ollech&Wajs, Steinhart a kto ja viem koho este .... Inak podareny chronograf speedbird so swiss V7750 s az nezvykle dobrou cenou a kvalitou by mal byt na timefactors.co.uk pokial ta neodradi ta rozpravka na dynku ... dal by som odkaz ale eddieho stranka ma v tejto chvili zrovna nejake problemy Inak ten priehlad na dynku by som byt tebou este prehodnotil,... jedine na co je podla mna dobry u tuctovych ETA strojov (nic lepsie za tu cenu nebude) kde navyse vacsinu stroja zakryje rotor... je zhorsovanie magnetickej odolnosti hodiniek.
cali Odesláno 16. března 2008 Nahlásit Odesláno 16. března 2008 tak tu je slubeny odkaz http://timefactors.co.uk/speedbird.htm
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se