efreeti Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 ND Tech Ostrava, Končitík Bystrice pod H., Pospiech SD Ostrava, Jiri Hrubes Trebic, Smartcargo Mosnov, Michal Burival Zabreh nM...jen namatkou dopravci, ktere na podobne prepravy vyuzivam ja, ale jak sem psal driv...zaridit to umi KAZDY spediter a za petistovku provize pro nej to mas bez starosti se zjistovanim komu by se to zrovna hodilo....
mijamoto Odesláno 6. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Chlapi, díky moc všem za tipy. Problém je v tom, že je to jen internetový obchod a nechtějí mi to vydat v jejich skladě (nebo sídle). Ještě jsem jim psal, zda můžu použít jako doručovací adresu depo DHL - používají ho jako dopravce.
People Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Keby si napisal, ze aky je to presny tip americkej chladnicky. Kupovat to tymto sposobom je blbost. Radsej by som ju poptal v Cr. Vsade sa da vykuzlit zlava okolo 8-10perc a to aj v kamennych predajniach velkych elektier. A ked by som ju chcel silou mocou z nemecka tak by som si ju nechal poslat na adresu co nablizsie k ceskym hraniciam a odtial si ju priviezol sam.
mijamoto Odesláno 6. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Keby si napisal, ze aky je to presny tip americkej chladnicky. Kupovat to tymto sposobom je blbost.Radsej by som ju poptal v Cr. Vsade sa da vykuzlit zlava okolo 8-10perc a to aj v kamennych predajniach velkych elektier.A ked by som ju chcel silou mocou z nemecka tak by som si ju nechal poslat na adresu co nablizsie k ceskym hraniciam a odtial si ju priviezol sam.Jde o tuhle ledničku:http://www.rotcom-shop.de/epages/61324625.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/61324625/Products/%2212RO_HTF-%20610%20DM7%22Při kurzu mojí banky vychází na 29,5 tisíc. V ČR všude za 42 tisíc:https://lednice.heureka.cz/haier-htf-610dm7/?gclid=EAIaIQobChMIr9_e1d_X2QIVT7obCh2RowrxEAAYASAAEgJGOPD_BwE To dělá téměř 30% slevu, což pochybuju, že mi někde dají
Heini Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Pozor na to, bude zabalená, je nutno počítat s tím, že rozměry narostou v každém směru o cca 20 cm. Lednice by se při převozu neměla pokládat, ale nemusí nutně stát. Stačí když je kompresor níž než vrch chladničky. Jde o olej v kompresoru, který se může vylít do chladicího okruhu a nemusí se nutně všechen vrátit. Pak hrozí zvýšená hlučnost,(je slyšet nástřik kapiláry). V extrémním případě hrozí zadření MK.
revue gt Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Chtěl jsem se zeptat, nebyl někdo tak hodný a neposlal mi dvacet kg hodinek, nebo jedny nějaké těžké ? Přišla mi z pošty sms, že mi budou doručovat balík. Jde to od Brna.Ještě předtím 5.3. mi taky přišla sms, že jsem udělal nějakou objednávku u Výprodejpovleceni.cz, ale nezaplatil jim ještě prachy na účet, tak mi to nemůžou poslat.Nic jsem neobědnával, nemáte někdo podobné zkušenosti?Co to do...ele je, kde vzali číslo?
jovani Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Odesláno 17. března 2018 o hodne mensiu zasielku z nemeckeho eshopu cez aku sluzbu zaslat do SR, ked shop neponuka moznost zaslania do SR ... ?
Frostie Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Odesláno 17. března 2018 o hodne mensiu zasielku z nemeckeho eshopu cez aku sluzbu zaslat do SR, ked shop neponuka moznost zaslania do SR ... ? Odpovědí výše máš hafo, zkus třeba DHL
Marfael Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Odesláno 17. března 2018 o hodne mensiu zasielku z nemeckeho eshopu cez aku sluzbu zaslat do SR, ked shop neponuka moznost zaslania do SR ... ? Nebo mailboxde.cz
Frostie Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Odesláno 17. března 2018 Nebo mailboxde.czJJ, ten jsem mu právě poradil v sz...
jovani Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 aj tak zbytocne, proste platim paypal uctom s registrovanou sk kreditkou a nezijem v nemecku, vytvorenu adresu neakceptuju ... ... myslim, ze bola vydana smernica eu o diskriminacii zo strany eshopou ohladne rasy zakaznika, no svojim sposobom som to vzdal ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se