opptimista Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 V osmdesátých letech jsem se dostával (naprosto běžně, asi od svých rodičů) k dvěma typům hodinkových kalendářů. Jde o kalendáře s jednotlivými měsíci které se na každý měsíc měnily. Jednalo se jednak o plíšky s ohýbacími okraji na řemínek hodinek a druhý typ byla průhledná folie velikosti mince, která se dávala na sklíčko hodinek. Existuje dnes taková příjemná drobnost ? Děkuji za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Jojo, ty ohebné plíšky na řemeny hodinek si dobře pamatuju. Ale je-li to kdes k sehnání i teď, netuším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 najdite niekde foto, vobec si na to nespominam:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 A tato frajeřina je k dostání např. zde: https://www.amazon.com/Datewatcher-Watch-Calendar-Metal-Monthly/dp/B00GSGSX68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Hele to je dobrý vlákno.Já to měl cirka od šestý třídy na Traktorech skoro každej měsíc.Jinak na konci sedmdesátejch.Úplně jsem na to zapoměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 Tohle jsem dostal od bratránka někdy v osmdesátém čtvrtém. Ohromná frajeřina. Pak už jsem to nikdy neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se