Přejít na obsah

Omega Baselworld 2018

Kristian.nov

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 275
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jo.. šoupli to trochu někam, kde by, podle mě, bondovky úplně bejt nemusely. Bych byl rači za bondovky jako slušnej mid-range, klidně s coax Etou a kdo se chce trochu rozšoupnout, nechť si koupí PO s Master Coaxem (ty tam maj mimochodem za 143, 5, tu základní variantu.. No ale já tomu nerozumim:)

Jsem prave za ETU, nevidim na ni nic spatnyho, spise naopak.... Spolehlivost, presnost, jednoduchy servis a konecne i "cenova" dostupnost tech hodinek.. Uvidime, kolik budou chodit na chrono24... Ale 140k cenikovka je teda bomba. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Protoze mi primo v Omega butiku tvrdili, ze mrsp pred zdrazenim je 131. Dalsi zdroje tvrdej neco pres 120, a vzhledem k inhousu to zni realne. Hele, fakt nemuzes aspon jednu stranku zpet v tomhle vlakne zalistovat?:)

Původně avizovaná cena (info od Dušáka) byla 110k na gumě a 113k na tahu, což by ještě bylo přijatelné. Jestli to ale bude těch 120k+, tak už je to dost. :-(

Upraveno uživatelem VojtaJ
Odkaz ke komentáři

Možný je, že mi řekla cenu před zdražením, měla ji tam napsanou. Po zdražení 7,5% by to bylo cca 121k. Možný je vše. Třeba má Omega to zdražení zakomponovany už v těch 113k. Starší model tam mají hrubě pod 100k

No, podle mne by v tom to zdražení snad už být mělo. Vždyť se ještě ani neprodávaj a to zdražení už musely nějakou dobu plánovat. Tak snad oznámili rovnou konečnou cenu. (Doufám, protože o těch nových na tahu začínám docela uvažovat - líběj se mi.)

Odkaz ke komentáři

Minulej tejden. Vzhledem k novymu zdrazeni u Omegy, tech 112 za novej inhouse by byla fakt supr lidovka. Co ja vim..

112 tisic by byla super lidovka.. Hosi, k tomuhle, kdyby se dostal nejaky lekar, tak vam vystavi obratem papiry na hlavu i s poukazem na saskarnu.. mozna i slusivy oblecek by zajistil s maslema na zadech..:D Me by zajimal servisni interval a kolik si za to Dusakovic nauctuje.. dovolim si tipnout, ze za komplet servis strojku, pretesneni, tlakovu to pujde na 25-30 litru..? tohle asi uz totiz nikdo jiny neodservisuje.. To beru jako docela nevyhodu..

Odkaz ke komentáři

112 tisic by byla super lidovka.. Hosi, k tomuhle, kdyby se dostal nejaky lekar, tak vam vystavi obratem papiry na hlavu i s poukazem na saskarnu.. mozna i slusivy oblecek by zajistil s maslema na zadech.. :D Me by zajimal servisni interval a kolik si za to Dusakovic nauctuje.. dovolim si tipnout, ze za komplet servis strojku, pretesneni, tlakovu to pujde na 25-30 litru..? tohle asi uz totiz nikdo jiny neodservisuje.. To beru jako docela nevyhodu..

Proč by stál servis obyč automu 25-30 litru? Rolex si řekne 17k za generálku, jenom kvůli tomu že je to nový strojek neznamená že je to raketové inženýrství...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...