JMK Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Mé milované sarb021 byly v koscomu na servisu po 7 letech. Nic se neměnilo jen se čistilo a mazalo. Nenosil jsem je tak 2 roky a už si nepamatuju ale dost mne znervózňuje poměrně hodně slyšitelný auto nátah. Pohnu rukou a slyším takové klikání jakoby zvonivé. Zní to jako nátah ale nepamatuju si že to bylo slyšet kdysi. Mohli by mi jiní sarb-isti pomoct a poslechnout si svoje hodinky? Je něco špatně? Jinak šlapou perfektně zatím 4s den. Předem díky za pomoc. J
Liqid Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Přesnost a rezerva je OK? 6r15 má slyšitelný nátah, to nemusí být vada. Otázka je, jak moc je hlasitý.
JMK Odesláno 20. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Mám je doma druhej den. Přesnost supr rezerva se uvidí až nasadím něco jinýho. Neni to nijak mic hlasitý ale dřív jsem to asi neslyšel.
JMK Odesláno 20. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Takže soudruzi v Koscomu udělali někde chybu.Hodinky stojí i po ručním nátahu.Dám ruku do ohně že dojde na přenici a že mi budou vnucovat že mi upadly či co.Že já to nedal panu Frýdlovi.Držte mi palce!
minimus80 Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Ja mam sarb033 i 017 a natah nie je extra pocut. A do servisu som ich dával Fridlovi
JMK Odesláno 20. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Update a pochvala koscomu. Přístup supr. Vzali na pár dní na pozorování.Asi mám moc špatných zkušeností.
JMK Odesláno 21. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Pořád nad tím přemýšlím. Co to mohlo být. Nataženo bylo manuálně i nošením dost. Bojim se že mi to vrátí už smozřejmně. Bez testu WR a s tím že jsou OK... ale já vím že se zastavili a nebylo proč.
01axel01 Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Odesláno 30. března 2018 Pořád nad tím přemýšlím. Co to mohlo být. Nataženo bylo manuálně i nošením dost. Bojim se že mi to vrátí už smozřejmně. Bez testu WR a s tím že jsou OK... ale já vím že se zastavili a nebylo proč. nezapomen informaovat. Jsem zvědavej jak to dopadne
JMK Odesláno 9. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2018 Tak asi nic. Asi jsou OK. Vrátili se mi po 10 dnech že jsou v cajku. Běží už pár dní v pohodě. Jen teda jsou lehce do minusu což kompenzuju odkládáním na bok přes noc. Zvuk mi přestal vadit a myslim že tam asi byl vždy:-) Asi jsem plašil jako vždy když jde o hodinky :-D
FilipVrobel Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 6r15 byl vždycky poměrně hlasitý. Taky se mi ale zdá že po servisu byl o něco hlučnější než předtím
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se