Přejít na obsah

Shewczovy nesmělé fotopokusy

shewcza

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • po 2 týdnech...

Koukal jsem po nich již od prvního dne. Jenže mi na nich vadilo, že nemají náramek a aplikované indexy. Jinak všechno hrálo, ale znám se už dost dlouho na to, abych věděl, že se přes tohle nepřenesu. Jsou jedny hodinky, kterým jsem absenci aplikovaných indexů odpustil a to Sinn556i. Ovšem musel jsem je koupit celkem 4x abych to pochopil.

Časem náramek vymysleli, ale na můj vkus trochu nepěkný. Měl jsem to štěstí vyzkoušet je na SEWu na stánku Helveti a velmi příjemně mne překvapily, dokonce i ten nevzhledný náramek nebyl tak špatný jako na obrázku. Červík byl zasazen, ale pořád jsem si říkal, že pro mě budou jisto jistě lepší do třetice všeho dobrého Oris 65.

Osud tomu chtěl jinak, kamarád měl jedny Vulcainy na cestě, tak jsem se zmínil, že až je jednoho krásného dne bude pouštět, ať se mi ozve (znáte to). No a on na to, že teď mu přišly jedny zelené hodinky a dvoje nepotřebuje. A do prkýnka...co Vám budu povídat, vůbec, ale vůbec se mi to nehodilo, ale jelikož se jedná o limitku Ocarat v té nádherné zelené, kterou bych už potom nemusel nikdy sehnat a stejně by se ta zase nehodilo, tak jsem je vzal.

Nojo, jenže nemám kovový náramek, to nedám. Projel jsem místní inzerci a jeden takový našel, ovšem v inzerátu společně hodinkama. Stačilo se opět pouze zmínit a přát si a začaly se dít věci. Tak tady jsou:

1000057799.jpg

Jirko a Lukáši moc Vám děkuji, mám radost!

• Like 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...