sashator Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Platbu poslu v patek, do ty doby jsem mimo
lampros Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Zaplaceno v českých, formulář vyplněn. Děkuji že se o to staráte. lampros
Xenomorfus Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Zaplaceno, vyplneno.Dekuji tvurcum za cas!
speedwalker Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Zaplaceno v českých, vyplněno. Díky.
pikec Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Zaplaceno 2x v CZK, formulář vyplněn. Moc děkuji.
gooseman Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Formulář vyplněn, platba zadána. Díky moc
saida Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Taktéž provedena platba a vyplněno. Díky
petr_cha Odesláno 3. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 tak rychlá aktualizace stavu: Na paypal zatim zaplatilo 8 lidi.... z toho 6 excelentně (přišlo mi přesně kulatych 80 USD), jeden člověk v EUR a pak já pokusně rychlo-převodem v CZK :-) .. paypal zobrazuje balance podle měn, takže pak všechny platby mimo USD, v tom dělají trochu nepřehledno.. takže prosím pokračujte gift + USD ! Na bankovní účet zatim zaplatilo 24 lidi... vetsinou prichozi platby v CZK, ktere se na uctu krasne preklopi do USD a uz se to tam pekne scita :-) .. takto prvni den vidim v elektronickem vypise zejmena ty, kteri platili ze stejne banky, k tomu je podle oznameni ve vlakne spousta dalsich na ceste, tak to je uctyhodny start, diky ! do banky muzete pokracovat v jakokoliv mene, pokud dodrzite navrzene prepocty, ale nejjednoduseji vas to asi vyjde asi v tech kackach.. :-)
Michal_R Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 (upraveno) Platba 2x CZK + formular. Diky! Upraveno 3. dubna 2018 uživatelem Michal_R
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se