petr_cha Odesláno 7. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 prošel jsem platby a podařilo se mi opět vše identifikovat.. jen nyní už byly potřeba dvě nápovědy, ale klaplo to.. :-) dále jsem si srovnal ty změny a posuny náhradníků.. Vojta1 je v seznamu dvakrát, a myslím, že by už neměl být mezi náhradníky, nebo chce i třetí hodinky ? a taky by mohl zaplatit... ;-) na účtech jsou zálohy za 74 hodinek, zbývá 26 hodinek.. z toho podle reakcí ve vlákně jsou na cestě 4 kousky... takže zatím bez pohybu 22 kousků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corwin Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Zaplaceno, formulář vyplněn.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Jéé, jak mi tohle mohlo uniknout - zadáno v CZK na účet a form vyplněn. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Zaplaceno a vyplněno. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 prošel jsem platby a podařilo se mi opět vše identifikovat.. jen nyní už byly potřeba dvě nápovědy, ale klaplo to.. :-) dále jsem si srovnal ty změny a posuny náhradníků.. Vojta1 je v seznamu dvakrát, a myslím, že by už neměl být mezi náhradníky, nebo chce i třetí hodinky ? a taky by mohl zaplatit... ;-) na účtech jsou zálohy za 74 hodinek, zbývá 26 hodinek.. z toho podle reakcí ve vlákně jsou na cestě 4 kousky... takže zatím bez pohybu 22 kousků...Omlouvám se, zálohu jsem vyplnil a potom mě volal šéf a už neodeslal Zaplaceno. Jo a mám dva kousky a jsem i jako náhradník.... čísla bych měl mít 48 a 92.Posláno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Zaplaceno, formulář vyplněn.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 9. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Omlouvám se, zálohu jsem vyplnil a potom mě volal šéf a už neodeslal Zaplaceno. Jo a mám dva kousky a jsem i jako náhradník.... čísla bych měl mít 48 a 92.PoslánoVpoho.. ja se spis lek, jestli se platba nekde nezatoulala.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aljoša Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 formular vyplnen, platba odeslana v czk, mam stejnou banku takze uz by tam mela byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 vyplneno a zaplaceno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 Ahoj, dnes zaplaceno, omlouvám se za zdržení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 12. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 aktualizace: - proběhly už platby, které bylo potřeba zaplatit.. na to zálohové peníze stačily, i když zatím stále nezaplatili všichni ! ..takže některé díly a příslušenství je ve výrobě.. - máme zaplaceno za 88 hodinek za 100.. nezaplacených je tedy dvanáct kousků, což je s ohledem na ten krátký čas výborný výkon... - zatím tedy nezareagovalo 11 lidí (jeden z nich má rezervovány dvoje hodinky), s největší pravděpodobností zatím vůbec nezaregistrovali aktuální kolo plateb.. jelikož nefungují SZ, tak je nyní vyvěsím tady do vlákna.. kdokoliv na ně máte prosím kontakt, tak jim dejte vědět odkaz na toto vlákno a potřebu platby.. díky moc ! Daur Don2008Fandyjuraj11neumannNeus Trojanzbuddy Rodkopf - asi má skype, zkusímKadakii - asi má skype, zkusímZ.Paul - ten jediný vyplnil formulář, píšu mu tedy souběžně email. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 12. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 tak z meho firemniho skype se mi nedaří a jiný aktuálně nemám, takže prosím, kdo znáte Rodkopfa nebo Kadakii, tak jim dejte taky vědět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 tak z meho firemniho skype se mi nedaří a jiný aktuálně nemám, takže prosím, kdo znáte Rodkopfa nebo Kadakii, tak jim dejte taky vědět... Rano zaplatim, ale dorazi to asi az v Po, nemuzu najit svuj cesky tel, na ktery mi chodi potvrzujici kod k uçtu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 O Kadakiiho se postarám, případně zaplatím za něj. Jdu mu psát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Členovi Neus jsem taky napsal. Na ostatní nemám kontakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Psal jsem daurovi, snad dá vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Omlouvám se, dnes jsem se vrátil z veletrhu a hned jdu odeslat peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 (upraveno) Posnazil som sa zmobilizovat clenov don2008, juraj11 a zbudyy, snad uspesne (cez hodinkomaniu) Upraveno 13. dubna 2018 uživatelem mysiak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Napsal jsem neumannovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Potvrzeno a odesláno.. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se