Viktor Odesláno 6. května 2006 Nahlásit Odesláno 6. května 2006 Jeden z leadrů čínského hodinářského průmyslu, Million Smart Enterprise, hongkongská firma s výrobou v Číně, má nový web s přehledným katalogem produktů, ze kterých si stačí pár kousků vybrat, nechat si na ně napsat nějaké dobře znějící jméno, založit eBay obchod a business s hodinkama je na světě. Vedle tourbillonů již mají i mechanické chronografy. A taky spoustu šílených kopií, např. Lange a GO se jim moc nepovedly . http://www.millionsmart.com/e/default_home.asp
Návštěvník Kamil Odesláno 6. května 2006 Nahlásit Odesláno 6. května 2006 Necháme si udělat hodinky Chronomag a každý člen si je povinně koupí
31682 Odesláno 6. května 2006 Nahlásit Odesláno 6. května 2006 Mám z toho pocit, že do pěti let jiné mechanické hodinky, než z Asie, asi nebudou. Patrně to dopadne podobně jako s textilem a botkama. Číňani se v hodinářství do té doby určitě o dost zlepší (hodinky nejsou tričko) a pak možná budou v poměru cena a kvalita opravdu těžka konkurence. A až hodinky začne sekat i Korea...
31682 Odesláno 6. května 2006 Nahlásit Odesláno 6. května 2006 Psal jsem do pěti let, tedy pochopitelně ta sjednocená
X-Bob Odesláno 6. května 2006 Nahlásit Odesláno 6. května 2006 a které bude to hlavní město :) Jestli moje auto příště místo Hyundai nebude Ču-čche..
Roman Šula Odesláno 6. května 2006 Nahlásit Odesláno 6. května 2006 Ke sjednocení Koreí dojde, až v té severní většina obyvatelstva pomře hlady.
Kocour Odesláno 12. května 2006 Nahlásit Odesláno 12. května 2006 31682 napsal: Mám z toho pocit, že do pěti let jiné mechanické hodinky, než z Asie, asi nebudou. Patrně to dopadne podobně jako s textilem a botkama. Číňani se v hodinářství do té doby určitě o dost zlepší (hodinky nejsou tričko) a pak možná budou v poměru cena a kvalita opravdu těžka konkurence. A až hodinky začne sekat i Korea... Nemyslím si to. Za prvé, Japonci nikdy nevytlačili Švýcary, rozhodně ne z vyšších a středních cenových segmentů. Tam totiž odpadá výhoda nízkých výrobních nákladů. Za druhé, Číňani mají ohavný vkus. Jakože mám Asii rád a s oblibou tam jezdím, Asijci jsou strašliví kýčaři a Číňani zvlášť.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se