Přejít na obsah

Hodinky pro obchodnika

Doporučené příspěvky

Odesláno
Odlišil bych na něco mít a to něco si i koupit. Nevím kolik stojí Pateky, tuším přes 15 tisíc euro. Tuto částku tu má myslím plno lidí, ale např. jezdí v Octávii a nebo si vzali hypotéku na byt a 600 tisíc hotově doplatili. Přijde mi to ujetý si tady anonymně dokazovat, že na něco mám, mořský koníku.

Každý má tu hranici kolik dát peněz za hodinky jinou, já bych ještě před pár týdny nekoupil hodinky dražší jak 8 tisíc a dnes už mám vyhlídnutý hodinky v řádech několikanásobku dražší než zmiňovaná částka a to všechno kvůli tomuto foru!!! To varování (raději sem nechodit) od letitých členů tohoto fora je třeba brát s největším respektem!!! :smile_anim: :suicide_anim:

Tady na komentářích mně rozesmálo i ty názvy pozic v zaměstnání. Například dříve sekretářka se dnes nazývá asistentka ředitele, asistentka vedoucího atd. :thumbsup_anim:

ALE JA SI SAKRA NIC NEDOKAZUJI A S NICIM JSEM NEZACAL !!! JEN JSEM SE OHRADIL PROTI POSMESKAM - BRANIT SE JE SNAD LIDSKE NE>??

• Odpovědi 309
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
Muzes mi vysvetlit proc bych tohle mel rikat klicovemu zakaznikovi?

Tak to už mi opravdu nedá  ... zústane .....

BTW na těch umrněmých pár příspěvků máš vskutnu vyprodané šapito.

Odesláno
Odlišil bych na něco mít a to něco si i koupit. Nevím kolik stojí Pateky, tuším přes 15 tisíc euro. Tuto částku tu má myslím plno lidí, ale např. jezdí v Octávii a nebo si vzali hypotéku na byt a 600 tisíc hotově doplatili. Přijde mi to ujetý si tady anonymně dokazovat, že na něco mám, mořský koníku.

Každý má tu hranici kolik dát peněz za hodinky jinou, já bych ještě před pár týdny nekoupil hodinky dražší jak 8 tisíc a dnes už mám vyhlídnutý hodinky v řádech několikanásobku dražší než zmiňovaná částka a to všechno kvůli tomuto foru!!! To varování (raději sem nechodit) od letitých členů tohoto fora je třeba brát s největším respektem!!! :smile_anim: :suicide_anim:

Tady na komentářích mně rozesmálo i ty názvy pozic v zaměstnání. Například dříve sekretářka se dnes nazývá asistentka ředitele, asistentka vedoucího atd. :thumbsup_anim:

Pokud dovolíš doplnil bych tě, kouzelný je manager podlahových krytin.Pokud by mořský koník díky častému pobytu v USA preferoval angličtinu tam to zní skvěle- téměř jako Key Account Manager tedy 

Floor Covering Manager :lol2:

Odesláno
Nechápu, co máš na mysli.:( Jednou jsem mu slušně a normálně poradil, ať si ty Tissoty koupí, že jsou vhodné pro to, co potřebuje. A podruhé jsem učinil věcnou poznámku o používaných kalibrech. Co tedy podle tebe nemám zapotřebí???

ježíši, omluva, já se přehlídl.... Ze začátku mi přišlo divný, že se zasloužilí bardi tady nechávají vtáhnout do podle mě nedůstojné diskuze a Tebe jsem tam omylem přifařil taky. Takže ještě jednou se omlouvám...

Jo a z té "nedůstojné" diskuze stala zatím docela slušná pr..l, takže už do ní nekafrám a jen se bavím...

Odesláno
V Brne. Jeden za hotovost a u druheho mam uver na 1/3 jeho hodnoty.

myslel jsem si to

nemyslel.. myslel jste si ze je mam na splatky :P verejne tu lzete :speak_cool:

Mozna myslel spis to Brno, tezko rict :thumbsup_anim:

Ale ze je tu vskutku zabava :)

Odesláno

myslel jsem si to

ne mysel jsem si že ten první je na uver na 1/3 hodnoty a až ten druhý, že je za hotovost, takže připojuji gratulaci i k těm domům

Návštěvník Kamil
Odesláno
ježíši, omluva, já se přehlídl....

V pohodě.:) Taky se bavím, stává se z toho docela slušná groteska. :lamo:

Návštěvník milosklikar
Odesláno

ty vole že ty honíš padesátku a pak sem šoupneš nějaký quartzky...

Odesláno

myslel jsem si to

tady je fakt prdel! :thumbsup_anim: :guitar:

Odesláno
ALE JA SI SAKRA NIC NEDOKAZUJI A S NICIM JSEM NEZACAL !!! JEN JSEM SE OHRADIL PROTI POSMESKAM - BRANIT SE JE SNAD LIDSKE NE>??

Možná jsi jen zvolil špatný postoj a špatně jsi se vyjádřil.

"Ne že bych si ty Pateky nemohl dovolit... "

Já to vidím tak, že si můžeš koupit namísto Tissotu Pateky, ne že když prodáš oba domy, šáde a vybereš účty, tak pořídíš Pateky. Pokud se snažíš udělat nějaký dojem, tak nemůžeš mít kvádro Armani za 200K a hodinky Wu-Toing za 6k. Takže bych spíš reakce které tě iritují pomíjel a soustředil se na to, proč jsi přišel. Pokud tě baví jednání s lidmi a máš na to buňky, tak je to tady a teď docela dobrá škola. :)

Tákžé, Tissot je tedy to pravé? Jo a Hamilton je Swatch grup.

Odesláno
Ano jsem tak trochu americky. Stravil jsem v USA sluzebne hodne casu tak nevylucuji ze to na me nenechalo nejake nasledky.

Myslím, že ten pobyt ani ne....ale americký určitě jseš...ani Berouskovi nejsou tak americký. Tissoty se Ti budou skvěle hodit ( obzvláště na povrchové plavání, nad podpovrchové jsou ale lepší jiné kousky )... jenom jestli to už není příliš velká investice...nebylo by lepší to uspořit a koupit třeba zlatý cihličky?

Návštěvník YPO
Odesláno
Myslím, že ten pobyt ani ne....ale americký určitě jseš...ani Berouskovi nejsou tak americký. Tissoty se Ti budou skvěle hodit... jenom jestli to už není příliš velká investice...nebylo by lepší to uspořit a koupit třeba zlatý cihličky?

:lol2: :lol2: :lol2:

Odesláno

Ty vole, je tohle vůbec možný?!? :thumbsup_anim:

to YPO, Kamil, Cyber a spol: Pánové, takovouhle debatu snad nemáte zapotřebí. Máte svou úroveň. Mladý mořský koník povyskočí a vy mu to sežerete i s navijákem. Nechte ho dozrát, nemyslím profesně, to nemůžu posoudit. Ale osobnostně... jinak si neumím vysvětlit to lehké furiantsví v jeho příspěvcích o patekech, o úspěšnosti etc. Vyzrálý gentleman by se asi takhle neprezentoval na webovém fóru. Radši mu předejte Vaše zkušenosti s hodinkami, kterých máte rozhodně obrovskou zásobu. Neocení je teď, možná ocení později nebo pomůžou nějakému jinému mladému koníkovi, který vyběhl z domácího paddocku a se chystá dobýt svět... ;) :D
Soudě dle příspěvků a reakcí mořskýhokoníka to je trefný ... :)
Odesláno

KAM... a všechny ty cizojazyčný zktratky mně pěkně s...u Nechápu, proč se všechny ty pozice schovávají za cizí slova... Je top trapné a nejlepší na tomje, že ve výsledku kdykoliv mi někdo nechá na stole vizitku s nějakým tím cizojazyčným názvem, tak ho automaticky považuji za "podomního prodavače něčeho" :D

Odesláno
Myslím, že ten pobyt ani ne....ale americký určitě jseš...ani Berouskovi nejsou tak americký. Tissoty se Ti budou skvěle hodit... jenom jestli to už není příliš velká investice...nebylo by lepší to uspořit a koupit třeba zlatý cihličky?

Pro začátek třeba tady ... investiční zlato, už jen ten název :thumbsup_anim:

Odesláno
Pro začátek třeba tady ... investiční zlato, už jen ten název :thumbsup_anim:

Majitelé dvou domů dostanou 2% slevu :-) Aukro - komoditní burza pro burziány a realitní magnáty....tady se realizují zisky....jojo

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...