kubson Odesláno 26. března 2008 Nahlásit Odesláno 26. března 2008 ty s modrými ručkami půjde dobře nosit i na černé kůži..
havran Odesláno 26. března 2008 Nahlásit Odesláno 26. března 2008 (upraveno) Conrade, jenom aby jsi se neukvapil . http://www.thewatchquote.com/IWC-Portugues...tic-No_4091.htm Upraveno 26. března 2008 uživatelem havran
Conrad Odesláno 26. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2008 (upraveno) Na první pohled modré. Jenže na druhý a další pohledy a čím víc na ně koukám, ty se zlatými indexy. Jsou zvláštní, nezvyklé a nebude je mít každý (i když u IWC každý je skoro troufalost ). A hodí se k čemukoliv, můžeš mít jakoukoliv barvu řemenu, což u těch modrých neplatí. Takže za mě ty vlevo. A nechceš počkat a koupit ty, co jsem doporučoval už včera v jiném vlákně a co tady doporučuje YPO a Ondraj? Ono cena těch nádherných které jsi doporučovat je téměř dvojnásobná, stejně i na tyhle budu musel poslat do světa svoje oblíbené Omegy. A jen na okraj ,tvoje uvažování je totožné s mým přesně to to píšeš jsem měl na mysli když jsem napsal měl jsem jasno,ale teď nevím. A když mi teď chytli komplice................ <a href="http://www.policie-cr.cz/628-prazska-kriminalka-dopadla-komplice-frantiska-prochazky.html" Upraveno 26. března 2008 uživatelem Conrad
midloch Odesláno 26. března 2008 Nahlásit Odesláno 26. března 2008 Teda Conrade ty ses nějak rozjel, jinak jsou krásný ale fakt se mi na takových hodinkách nelíbí ta useklá dvojka u dvanáctky a šestka
B.F.G. Odesláno 26. března 2008 Nahlásit Odesláno 26. března 2008 Ty pravé. A nebo rattrapante ve zlatě, ale ta cena. Portofino nee?
kryspin Odesláno 26. března 2008 Nahlásit Odesláno 26. března 2008 Na první pohled modré. Jenže na druhý a další pohledy a čím víc na ně koukám, ty se zlatými indexy. Jsou zvláštní, nezvyklé a nebude je mít každý (i když u IWC každý je skoro troufalost ). A hodí se k čemukoliv, můžeš mít jakoukoliv barvu řemenu, což u těch modrých neplatí. Takže za mě ty vlevo. A nechceš počkat a koupit ty, co jsem doporučoval už včera v jiném vlákně a co tady doporučuje YPO a Ondraj? souhlasim s kamilem. na prvni pohled ty modry, ale to jenom proto, ze to je ten vzhled ktery od nich proste clovek ocekava. naopak u tech zlatych podle me vic vynikaji detaily a celkove mi prijdou ze vypadaji mnohem jemneji a vytribeneji. navic, ne ze zrovna tyhle IWC bude mit kazdy , ale spis typove jsou ty modry dost okoukany vzhled bych rekl i u ostatnich znacek. takze ja bych rozhodne volil ty vlevo. kdyz do toho budes davat takovy penize, tak at je to neco vyjimecnejsiho, ne? jsou paradni.
mareks Odesláno 26. března 2008 Nahlásit Odesláno 26. března 2008 Ypovy - čistý design, nádhera, jenom bych musel vidět ten modrý řemínek, ale u IWC bude pravděpodobně barva dokonalá tmavá. to je jiná diskuze, než s morskykonik
Mike. Odesláno 26. března 2008 Nahlásit Odesláno 26. března 2008 Taky se mi líbí modré. Jinak ty, které tady dal YPO jsou možná ještě hezčí.
bobika Odesláno 26. března 2008 Nahlásit Odesláno 26. března 2008 Vzhledem k tomu, že většina zřejmě volí modrou, koupil bych ty druhé, jsou rozhodně zajímavější, modrá je všude .... A protože se jich většina /včetně mě sakra/ "bojí", určitě neomrzí tak rychle.
kryspin Odesláno 26. března 2008 Nahlásit Odesláno 26. března 2008 Vzhledem k tomu, že většina zřejmě volí modrou, koupil bych ty druhé, jsou rozhodně zajímavější, modrá je všude .... A protože se jich většina /včetně mě sakra/ "bojí", určitě neomrzí tak rychle. poslys, co ty to tam mas na tom avataru? :-)
bobika Odesláno 26. března 2008 Nahlásit Odesláno 26. března 2008 poslys, co ty to tam mas na tom avataru? :-) Přesně tak. Modrou bych totiž zvolil taky, já se totiž moooc bojím něčeho nového a nevšedního, proto radím, modré už bylo dost, kup ty zlaťoučké ... Avatarek byl takový můj mazlík vysněný, měl jsem je na ruce, ale pak jsem si uvědomil, že mechanické hodinky se stopkami nepotřebuji, holt nakonec zvítězil rozum, heč
kryspin Odesláno 26. března 2008 Nahlásit Odesláno 26. března 2008 Přesně tak. Modrou bych totiž zvolil taky, já se totiž moooc bojím něčeho nového a nevšedního, proto radím, modré už bylo dost, kup ty zlaťoučké ... Avatarek byl takový můj mazlík vysněný, měl jsem je na ruce, ale pak jsem si uvědomil, že mechanické hodinky se stopkami nepotřebuji, holt nakonec zvítězil rozum, heč no ja to nemyslel jako postuchovani. opravdu me zajimalo co to je za hodinky, protoze ten cifernik vypada hezky :-) jinak s tebou souhlasim, ze vetsina lidi kdyz vrazi prachy do hodinek, tak skoro vzdy jde do neceho osvedceneho a nakonec i nudne neprekvapiveho (ja osobne bohuzel taky..) rozhodne ale pracuju na tom myslet pro priste trosku vic "out of the box"... :-)
Návštěvník YPO Odesláno 26. března 2008 Nahlásit Odesláno 26. března 2008 Ty YPOVY . Viděl jsem je minulý týden u Dušáka a šetřím. PS Kupoval jsem aligátora na OMEGY a zdálo se mi, že ceny šly díky euru přeci jen trochu dolu. Včera u Dušáka měli pouze Spitfire za již zmiňovaných 99000 a potom ty co jsem měl já, ale ve zlatě - cenu nevím
New Milis Odesláno 26. března 2008 Nahlásit Odesláno 26. března 2008 Včera u Dušáka měli pouze Spitfire za již zmiňovaných 99000 a potom ty co jsem měl já, ale ve zlatě - cenu nevím Koukám seš u toho Dušáka taky naloženej furt...
Návštěvník YPO Odesláno 26. března 2008 Nahlásit Odesláno 26. března 2008 Koukám seš u toho Dušáka taky naloženej furt... jo .... už se na mě včera smáli ---- asi byla mrzká výplata, v březnu jsem u nich abstinoval ---------- ale vím kam už nikdy nepůjdu a to je Koscom
Opišta Odesláno 26. března 2008 Nahlásit Odesláno 26. března 2008 Modre ... take jsem na nima stravil hoodne casu vahanim a i kdyz zvitezil jiny model, tak za me urcite modre ...
Karloss Odesláno 26. března 2008 Nahlásit Odesláno 26. března 2008 Já bych asi volil ty modré, jsou takové svěžejší, sportovnější. Jinak se taky přikláním k již zmíněným radám počkat spíš na ty 5001, mají in-house kalibr a pro mě i zajímavější grafiku číselníku. P.S.: Pokud chceš Conráde, tak Ti můžu na mail poslat soubor s po-různu staženými fotkami Portuguese-chrono aut. Je tam asi 84 fotek, má to 15 MB třeba Ti to pomůže v rozhodování
Conrad Odesláno 26. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2008 (upraveno) Díky moc za vaše názory i když vidím že je to tak 50 na 50 jen bych se pokusil shrnout, o čem přemýšlím. Modre + klasika mám rád modrou pusobí vzhledově kompaktněji modřené ručky se mi vždy líbily - monotonější vzhled trochu smutnější design zlaté + více vynikají detaily působí živěji a nechci aby to znělo snobsky ale luxusněji jako by byly o třídu výše jsou nápadnější a přitom decentní oblekovky - kdyby to finance dovolily a pouzdro by bylo zlaté bylo by to asi řešení / i když mám raději stříbro zlato nemusím /jedná se jen o optický dojem- takhle ji nejsem jist zda se netlučou žluté ručičky a indexy s ocelovým pouzdrem TO JE ASI HLAVNÍ VÝHRADA. Vím,že jste to v podstatě vše napsali ale stejně jsem na vahách Upraveno 26. března 2008 uživatelem Conrad
lolohh Odesláno 26. března 2008 Nahlásit Odesláno 26. března 2008 Kolik je prosim tě počítá Dušák? Byl jsem se tam dneska na něco pozeptat, tak jsem se ti mrknul na tu cenu: 155.400 Kč.
lolohh Odesláno 26. března 2008 Nahlásit Odesláno 26. března 2008 Ypovy - čistý design, nádhera, jenom bych musel vidět ten modrý řemínek, ale u IWC bude pravděpodobně barva dokonalá tmavá. Ty YPOvy mají černý řemen, ne modrý.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se