Sphinxx Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2020 Hele, já mám rád leštěná pouzdra, ale v tomto případě je to jasné, pískované je super a nijak u mě osobně netrpí na záseky, je dost odolné, ale já se k hodinkám chovám slušně. No a datum? Já už se bez něj neobejdu, takže volím verzi s datumem. Jen ten carbon look na tom černém řemenu je fakt divný, nahradila ho kůže. Výborná alternativa je přiložený velcro strap, ten je super.
solfan tindys Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna Ahoj, rad bych oprasil toto tema a zeptal se: mam verzi 96K111 (bez datumovky): - tlacitka na spousteni chronografu maji vuli, jakoby cinkaji pri doteku, je to standardni chovani? - sekundovka: to ze neni presne na 12 chapu, to je ok, ale je take ok, ze ma vuli pri pohybu hodinek? ze nekdy je vic na jednu stranu a nekdy na druhou? (manualne jsem ji vyladil co nejvic na stred...) asi je vse ok, ale tak se radsi zeptam dalsich majitelu... kazdopadne hodinky jsou bozi
Hammer Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna Co je hodit na nějaký řemen s dírama? To by byla úplná pecka!!
solfan tindys Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna zrovna dnes mi dorazili kozene reminky, takze ano, dam to na kuzi. koupil jsem na tahu, abych ho pripadne rovnou mel, ale vic se mi libi na nato nebo kuzi. a s dirama jeste uvidim pozdeji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se