Aston Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Odesláno 14. února 2024 před 27 minutami, Jarett napsal: Dnešní dilema podarene duo
kundalini Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Odesláno 14. února 2024 před 26 minutami, Jarett napsal: Dnešní dilema
patprom Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Odesláno 15. února 2024 Často si říkám, že bych si měl znovu pořídit Moonwatche, ale pak si vždycky vzpomenu, jak jsem se vždycky rozčiloval při ručním nátahu. Ale jsou krásné.
patprom Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Odesláno 15. února 2024 Dneska Havlovky v čekárně u doktora.
Aston Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Odesláno 15. února 2024 před 36 minutami, patprom napsal: Často si říkám, že bych si měl znovu pořídit Moonwatche, ale pak si vždycky vzpomenu, jak jsem se vždycky rozčiloval při ručním nátahu. Ale jsou krásné. Rovnaka dilema je u mna, ci nevymenit PO za Moony... ale pohodlie je pohodlie
Lookyn Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Odesláno 15. února 2024 před 5 hodinami, patprom napsal: Často si říkám, že bych si měl znovu pořídit Moonwatche, ale pak si vždycky vzpomenu, jak jsem se vždycky rozčiloval při ručním nátahu. Ale jsou krásné. Co tě rozčiluje na ručním nátahu? Já si to užívám
patprom Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Odesláno 15. února 2024 Před hodinou, Lookyn napsal: Co tě rozčiluje na ručním nátahu? Já si to užívám Ta drobná korunka mě rozčiluje. Vždycky jsem z toho měl odřený palec a ukazováček
Lookyn Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Odesláno 15. února 2024 před 3 hodinami, patprom napsal: Co tě rozčiluje na ručním nátahu? Já si to užívám Ta drobná korunka mě rozčiluje. Vždycky jsem z toho měl odřený palec a ukazováček Když jdu natahovat, tak si vždy umyju ruce, pečlivě osuším a jen přitlačím palec na čelo korunky a natahuju - nehrozí přetažení a prsty jsou v poho
M-72 Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Odesláno 16. února 2024 před 14 hodinami, patprom napsal: Jj moony natahovat, to je někdy fakt vopruz. Kus od kusu, ty nové s Co-Axialem jdou celkem dobře.
Seamaster Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Odesláno 16. února 2024 (upraveno) Presne tak, je to kus od kusu, ale je to vzdy trochu nepohodlny. Ty keramiky na fotce se mi zda, ze maji sirsi tu korunku oproti klasice. Moony jeste jdou, ale stary SM300, ty natahovat rucne fakt nechces, tam jeste zavazi luneta, nastesti jsou to automaty, ale pokud jim chces pomoct, tak to beru nehtama... NIcmene, pokud milujes, neni co resit ze Upraveno 16. února 2024 uživatelem Seamaster
patprom Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Odesláno 16. února 2024 Jj moony natahovat, to je někdy fakt vopruz. Kus od kusu, ty nové s Co-Axialem jdou celkem dobře.Dík za tip, musím vyzkoušet. Ta malá korunka byl vlastně vždycky jediným důvodem, proč jsem se jich zbavil (ani už nevím z těch x let, kolikrát to vlastně bylo). Jsou tak pěkné, že jsem jim chtěl dát vždycky ještě šanci, ale nešlo to. Teď občas nosím Havlovky, což jak víme, jsou automaty, čili pro mě fajn, nicméně když je seřizuju, vždycky se trochu vzteknu, jak je ta korunka malá a jde to oproti Rlx, na které jsem dlouhodobě zvyklý, dost ztuha.
Borra Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Odesláno 16. února 2024 Já to mám tak, že natahovat Moony mi rozhodně nevadí, naopak je to takový příjemný proces. Neříkám, že to jde absolutně perfektně, ale tady jde o tak nádherné a výjimečné hodinky, že mi to příjde jako naprosto zanedbatelný nedostatek. Nebudu tvrdit, že jsou Moony nejkrásnější, nebo nejlepší hodinky(pro mne ano), ale rozhodně jsou to jedny z nejikoničtějších hodinek, takový příběh nemají žádné jiné.
Seamaster Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Odesláno 16. února 2024 Moony jsou bezesporu ikonicky historicky i designove, o tom zadna, neco jako Fender Stratocaster, nebo Porsche 911. Komfort natahu je bohuzel horsi, to je proste fakt... jak rikas, v podstate zanedbatelny nedostatek.
Jarett Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Odesláno 16. února 2024 Dnes jdu na ples, takže to bude těžký rozhodování
Kid_A Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Odesláno 16. února 2024 před 5 minutami, Jarett napsal: Dnes jdu na ples, takže to bude těžký rozhodování Jak by rekl Mistr Joda: Padavane, cesta omegová tvoje zajímavá býti zdát se.
Kid_A Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Odesláno 16. února 2024 před 5 hodinami, KurtCz napsal: ... Orange is new black
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se