Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Často si říkám, že bych si měl znovu pořídit Moonwatche, ale pak si vždycky vzpomenu, jak jsem se vždycky rozčiloval při ručním nátahu. Ale jsou krásné.

Odesláno
před 36 minutami, patprom napsal:

Často si říkám, že bych si měl znovu pořídit Moonwatche, ale pak si vždycky vzpomenu, jak jsem se vždycky rozčiloval při ručním nátahu. Ale jsou krásné.

Rovnaka dilema je u mna, ci nevymenit PO za Moony... ale pohodlie je pohodlie 😕 

Odesláno
před 5 hodinami, patprom napsal:

Co tě rozčiluje na ručním nátahu? Já si to užívám :)

IMG_20240204_211229_324.jpg

IMG_20240204_211358_567.jpg

Odesláno
Před hodinou, Lookyn napsal:

Ta drobná korunka mě rozčiluje. Vždycky jsem z toho měl odřený palec a ukazováček

Odesláno
před 3 hodinami, patprom napsal:

Ta drobná korunka mě rozčiluje. Vždycky jsem z toho měl odřený palec a ukazováček

Když jdu natahovat, tak si vždy umyju ruce, pečlivě osuším a jen přitlačím palec na čelo korunky a natahuju - nehrozí přetažení a prsty jsou v poho :)

Odesláno (upraveno)

Presne tak, je to kus od kusu, ale je to vzdy trochu nepohodlny. Ty keramiky na fotce se mi zda, ze maji sirsi tu korunku oproti klasice.
Moony jeste jdou, ale stary SM300, ty natahovat rucne fakt nechces, tam jeste zavazi luneta, nastesti jsou to automaty, ale pokud jim chces pomoct, tak to beru nehtama...

NIcmene, pokud milujes, neni co resit ze :)

IMG_5335.thumb.jpeg.babe10a846b3371d43cf502edb14b9a7.jpeg

Upraveno uživatelem Seamaster
Odesláno
Jj moony natahovat, to je někdy fakt vopruz. Kus od kusu, ty nové s Co-Axialem jdou celkem dobře.

Dík za tip, musím vyzkoušet.
Ta malá korunka byl vlastně vždycky jediným důvodem, proč jsem se jich zbavil (ani už nevím z těch x let, kolikrát to vlastně bylo).
Jsou tak pěkné, že jsem jim chtěl dát vždycky ještě šanci, ale nešlo to.
Teď občas nosím Havlovky, což jak víme, jsou automaty, čili pro mě fajn, nicméně když je seřizuju, vždycky se trochu vzteknu, jak je ta korunka malá a jde to oproti Rlx, na které jsem dlouhodobě zvyklý, dost ztuha.
Odesláno

Já to mám tak, že natahovat Moony mi rozhodně nevadí, naopak je to takový příjemný proces. Neříkám, že to jde absolutně perfektně, ale tady jde o tak nádherné a výjimečné hodinky, že mi to příjde jako naprosto zanedbatelný nedostatek. Nebudu tvrdit, že jsou Moony nejkrásnější, nebo nejlepší hodinky(pro mne ano), ale rozhodně jsou to jedny z nejikoničtějších hodinek, takový příběh nemají žádné jiné.

Odesláno

Moony jsou bezesporu ikonicky historicky i designove, o tom zadna, neco jako Fender Stratocaster, nebo Porsche 911. Komfort natahu je bohuzel horsi, to je proste fakt... jak rikas, v podstate zanedbatelny nedostatek.

Odesláno
před 5 minutami, Jarett napsal:

Dnes jdu na ples, takže to bude těžký rozhodování 🙈

B44AA925-1AB2-41E8-A23A-BD560B385A24_1_102_a.thumb.jpeg.ff4859e79942718d887890e3f2a82445.jpeg

Jak by rekl Mistr Joda: Padavane, cesta omegová tvoje zajímavá býti zdát se.  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...