Juraj11 Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna U mě Omega vývoj se tak různě mlátil a nakonec jsem zakotvil kde bych to vůbec nečekal U mě to začalo Bond-Seamastery,ale ne klasika.První byly 2254.5 Za mě jedny z Nej(aby ne ,měl jsem je dvakrát )Po nějaké době a cukání jsem pořídil chrona,ale na tu velikost takovej menší soudekPak klasika POcka ve full verzi 45,5Strašně dlouho jsem je chtěl a na mou packu 19,5 cm jsem si říkal, budou super.Ale,zase to ALE-velký,vysoký a neustále obavy,že s nimi někde o něco jebnuTak jsem splašil nové keramické Seamastery 300 a jako super.Velikost,tloušťka,vzhled,mikroregulace tahu-jen to napojení k pouzdru je divný,ale to je maličkost.Byl jsem spokojenej jak želva,než jsem narazil na Speedmastery Broad Arrow,tzv HavlovkyNikdy mě nebrala bílá barva a už vůbec ne Speedy,ale tyto mě dostaly,splňuji vše co od hodinek chci,ale hlavně tu pohodlnost a všestrannost Dlouho jsem si chtěl nechat Seamastery na lítačku jako tool hodinky a myslel jsem- jsou dokonalé. Ta potřeba mě nějak opustila a stává ze mě OWG a proto odpočívají v krabici a čekají na nového majitele než mě zase chytne blba a zjistím,že jediná pravá víra jsou potápkySent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Pekna cesta….este vzskusat AT a klasicke monny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Tyhle jsou hrozne dobry,ty bych hned vzal,ale moc uz taky nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Pekna cesta….este vzskusat AT a klasicke monnyAni AT,ani Moony mi nic neříkají-několikrát ověřeno na srazech. Ty Broad Arrow jsou sice pouzdrem Moony,ale automatem,wr a tvarem ruček jsou pro mě někde jindeSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Tyhle jsou hrozne dobry,ty bych hned vzal,ale moc uz taky nejsou. Jsou boží Když si vezmu, že jsem je starší kdysi kupoval za 30 klacku,po pár letech už za 45 a teďSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna před 14 hodinami, Juraj11 napsal: Ani AT,ani Moony mi nic neříkají-několikrát ověřeno na srazech. Ty Broad Arrow jsou sice pouzdrem Moony,ale automatem,wr a tvarem ruček jsou pro mě někde jinde Sent from my iPhone using Tapatalk Tak ještě Globemaster! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Včera v German Watch Museum Glashütte. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna V 31. 12. 2024 v 11:32, carre napsal: Mrazivé silvestrovské ráno Krásný a zrovna tak i fotka. Jestli někdy zkusím vlnky, tak přesně tyhle bez vlnek 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno neděle v 20:53 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 20:53 Tak za me osobne jsou keramiky bez vlny absolutne bez kouli, ale samo dle chuti… 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno pondělí v 09:55 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 09:55 Tak perfektne hodinky, no ako na hov*o sa fotia aby to bolo ono. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno pondělí v 09:58 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 09:58 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeed8 Odesláno pondělí v 11:42 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 11:42 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno pondělí v 15:31 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 15:31 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno pondělí v 16:43 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 16:43 před 6 hodinami, Vladino125 napsal: Tak perfektne hodinky, no ako na hov*o sa fotia aby to bolo ono. Nakonec se povedlo,super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno pondělí v 19:25 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 19:25 Tak perfektne hodinky, no ako na hov*o sa fotia aby to bolo ono. Nádhera Normálně mě s těma starýma POčkama se..te . Ja je sháním jak dlouho a nikde nicSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno pondělí v 19:54 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 19:54 Najlepsia je top nositelnost, kaliber 2500 zabezpecujes tenkost a rozmer 42mm je super ked clovek nema velku labu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno pondělí v 20:13 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 20:13 Najlepsia je top nositelnost, kaliber 2500 zabezpecujes tenkost a rozmer 42mm je super ked clovek nema velku labu. No právě Drive jsem pokukoval na svou tlapu po 45,5 ale ty 42 jsou na nošení příjemnější a jak píšeš ta tloušťka je někde jinde než novější. To byly strašný hovada Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno úterý v 17:28 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 17:28 No úplně malý to taky není, na to, že je to z 1973 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno úterý v 17:41 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 17:41 Jsou skvělý, pane. 125. výročí se Omeze vážně povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno úterý v 17:55 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 17:55 před 13 minutami, Peta-Biker napsal: Jsou skvělý, pane. 125. výročí se Omeze vážně povedlo jsou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se