Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?

farkyostrava

Doporučené příspěvky

U mě Omega vývoj se tak různě mlátil a nakonec jsem zakotvil kde bych to vůbec nečekal
U mě to začalo Bond-Seamastery,ale ne klasika.
První byly 2254.5
Za mě jedny z Nej(aby ne ,měl jsem je dvakrát )
e82118c8f23920f49175ef20410d8f65.jpg

Po nějaké době a cukání jsem pořídil chrona,ale na tu velikost takovej menší soudekef05961290ce228299f4e1278d609c40.jpg
Pak klasika POcka ve full verzi 45,5
Strašně dlouho jsem je chtěl a na mou packu 19,5 cm jsem si říkal, budou super.
Ale,zase to ALE-velký,vysoký a neustále obavy,že s nimi někde o něco jebnu040848653c5eb05128c9b52d4a14f865.jpg
Tak jsem splašil nové keramické Seamastery 300 a jako super.Velikost,tloušťka,vzhled,mikroregulace tahu-jen to napojení k pouzdru je divný,ale to je maličkost.9ebc368959b05f75cbe3513c11cd6312.jpg

Byl jsem spokojenej jak želva,než jsem narazil na Speedmastery Broad Arrow,tzv Havlovky
b87f56331dfb4bd0fe27bf9c377fd7cf.jpg

Nikdy mě nebrala bílá barva a už vůbec ne Speedy,ale tyto mě dostaly,splňuji vše co od hodinek chci,ale hlavně tu pohodlnost a všestrannost

Dlouho jsem si chtěl nechat Seamastery na lítačku jako tool hodinky a myslel jsem- jsou dokonalé. Ta potřeba mě nějak opustila a stává ze mě OWG a proto odpočívají v krabici a čekají na nového majitele než mě zase chytne blba a zjistím,že jediná pravá víra jsou potápky

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pekna cesta….este vzskusat AT a klasicke monny

Ani AT,ani Moony mi nic neříkají-několikrát ověřeno na srazech.
Ty Broad Arrow jsou sice pouzdrem Moony,ale automatem,wr a tvarem ruček jsou pro mě někde jinde

Odkaz ke komentáři

image.thumb.jpeg.4b1bce5ca1eac45e546231abaddce822.jpeg

Tyhle jsou hrozne dobry,ty bych hned vzal,ale moc uz taky nejsou.  

Jsou boží
Když si vezmu, že jsem je starší kdysi kupoval za 30 klacku,po pár letech už za 45 a teď

Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, Juraj11 napsal:

Ani AT,ani Moony mi nic neříkají-několikrát ověřeno na srazech.
Ty Broad Arrow jsou sice pouzdrem Moony,ale automatem,wr a tvarem ruček jsou pro mě někde jindeemoji846.png

Tak  ještě Globemaster! :)

Odkaz ke komentáři

V 31. 12. 2024 v 11:32, carre napsal:

Mrazivé silvestrovské ráno

IMG_7870.jpeg

Krásný a zrovna tak i fotka. Jestli někdy zkusím vlnky, tak přesně tyhle bez vlnek :)

• Like 2
  • Haha 1
Odkaz ke komentáři

Najlepsia je top nositelnost, kaliber 2500 zabezpecujes tenkost a rozmer 42mm je super ked clovek nema velku labu.

No právě
Drive jsem pokukoval na svou tlapu po 45,5 ale ty 42 jsou na nošení příjemnější a jak píšeš ta tloušťka je někde jinde než novější. To byly strašný hovada

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...