Fade Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Taky Moony nosím na té gumě a je to naprosto super. Mají jen 98g. Teď jsem byl v Carollinu pro Suby, nechal jsem si nové Suby na ruce a paní mi zabalila Moony, které jsem měl na cestu tam. Vzala je do ruky a první co řekla bylo, že jsou neskutečně lehké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TML55 Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Omega De ville Presrige Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Speedy Tuesday 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února (upraveno) před 21 hodinami, Jocker napsal: @Axel osobně nemám rád, když mi hodinky jezdí po ruce. To se mi teď v zimě na origo tahu stávalo a nebyl jsem schopný tah nastavit (články, regulace na sponě) tak aby se ti nedělo. Guma na překlápěčce sedla parádně na dírku na moji ruku. Takže spokojenost a hodinky to hezky odlehčilo a navíc to přesně sedí do pouzdra. Eště jak bude chvilka, tak vyzkouším tu překlápěčku na conduře. Dlouho jsem hledal nějaký gumový řemen.. prošel včechno možné, až jsem nakonec skončil stejně u originálu, designově mi příjde nejpoveděnejší, elegantní a hlavně opravdu k pouzdru sedí Zbytek gum jako Zealande, Vangard ap. přesahují, jsou moc mohutné ap... Nemluvě o motýlkové sponě, ta mi příjde skvělá! U Snoopyho bohužel se šetřilo a ten tuhý cordura řemen korunovali trnovou sponou .. Rád bych tu gumu taky časem pořídil.. Teď dostal přednost tah Zealande: Origo: Upraveno 11. února uživatelem Axel 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Škoda, že ju nedělají modrou…ta by k Snoopkám sedla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venca2 Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Fakt dobrý fotky, čím to fotiš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Jestli myslíš ty Moony na gumě, tak to jsou zrovna fotky z webu pro ilustraci.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Pořád… 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února před 19 hodinami, Axel napsal: Tohle je moc hezká fotka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Velké modré 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Balkonova 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno čtvrtek v 23:15 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 23:15 (upraveno) Po sundání… Upraveno čtvrtek v 23:21 uživatelem Humanzero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno pátek v 09:53 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 09:53 @M-72 Moc pekny. Uz mas tech vintage kousku pěknou hromádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno pátek v 12:40 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 12:40 před 2 hodinami, Pivas napsal: @M-72 Moc pekny. Uz mas tech vintage kousku pěknou hromádku. Dík Jen hromádečku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno pátek v 13:03 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 13:03 V 13. 2. 2025 v 8:56, M-72 napsal: Velké modré Gratuluju, vypadaji, ze jsou ve skvele kondici Tritium netknute, indexy s krasnou patinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno pátek v 13:52 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 13:52 Co to je za model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno pátek v 14:23 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 14:23 před 29 minutami, Jocker napsal: Co to je za model? Zde pěkné povídání od kolegy... https://forum.chronomag.cz/topic/88318-omega-seamaster-automatic-120-big-blue/#comment-1521646 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno pátek v 15:24 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 15:24 Nikdo je nechce,tak jsem je na chvilku vytáhl Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno pátek v 17:00 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 17:00 To pouzdro má geniální tvar . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno pátek v 20:31 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 20:31 Choroba sa prejavila znova. No este pred tym ako niekto napise ze uz si ich mal - tak nemal tieto su cierne 1 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se