Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?

farkyostrava

Doporučené příspěvky

Taky Moony nosím na té gumě a je to naprosto super. Mají jen 98g. Teď jsem byl v Carollinu pro Suby, nechal jsem si nové Suby na ruce a paní mi zabalila Moony, které jsem měl na cestu tam. Vzala je do ruky a první co řekla bylo, že jsou neskutečně lehké :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 21 hodinami, Jocker napsal:

@Axel osobně nemám rád, když mi hodinky jezdí po ruce. To se mi teď v zimě na origo tahu stávalo a nebyl jsem schopný tah nastavit (články, regulace na sponě) tak aby se ti nedělo. Guma na překlápěčce sedla parádně na dírku na moji ruku. Takže spokojenost a hodinky to hezky odlehčilo a navíc to přesně sedí do pouzdra. Eště jak bude chvilka, tak vyzkouším tu překlápěčku na conduře.

Dlouho jsem hledal nějaký gumový řemen.. prošel včechno možné, až jsem nakonec skončil stejně u originálu, designově mi příjde nejpoveděnejší,  elegantní a hlavně opravdu k pouzdru sedí 👌😏 Zbytek gum jako Zealande, Vangard ap. přesahují, jsou moc mohutné ap... Nemluvě o motýlkové sponě, ta mi příjde skvělá! U Snoopyho bohužel se šetřilo a ten tuhý cordura řemen korunovali trnovou sponou ..🫣 Rád bych tu gumu taky časem pořídil.. Teď dostal přednost tah 😉

Zealande: 

Omega_Speedmaster_red_rubber_ajustement-

Origo: 

37644232-7e0mi8cgx47nyezgux1tbsjg-ExtraL

Upraveno uživatelem Axel
  • Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...