Yohanus Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 přezuto na jaro a odlehčení na home office Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 A dneska Pre Bondovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 přezuto na jaro a odlehčení na home office Nejsem úplně na řemeny, ale tohle vypadá hodně dobře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaKr Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 přezuto na jaro a odlehčení na home office Co to je za řemen? Vypadá dobře. Prosím ještě další foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yohanus Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 @ponorka9, @MaKr - díky za pochvalu, za mě skvělá kombinace. Zahlédl jsem ji dřív tady na fóru a okamžitě jsem se zamiloval. Teď má spřátelený StrapShop (doporučuji, čerstvá zkušenost) akční cenu, je to tento Hirsch Robby z řady performance: https://www.strapshop.cz/hirsch-performance/hirsch-robby; standardně je dodávána stříbrná přezka, ale na jiném typu jsem viděl černou a StrapShop mi vyšel vstříc, tak ji mám. Fotky pošlu ráno, až bude lepší světlo každopádně strejda Google najde celkem dost fotek a snad i nějaké video, často v kombinaci s Moony, ale i Seamastery. Taky sluší oranžový řemen POčkům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yohanus Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 SMPc na Robby. Sorry, až na poslední jsem fotil na výšku, tak jsou otočené Pěkný den všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 dnes starý paštiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 PLANET OCEAN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Dneska no date verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Tak jsem si s počátkem října uvědomil, že svoji chronosestavu držím už beze změny čtyři měsíce. Nebylo by na čase s tím něco udělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 SMPc na Robby. Sorry, až na poslední jsem fotil na výšku, tak jsou otočené Pěkný den všem! S tímhle řemenem jsi mně nasadil pěknýho brouka do hlavy. Tak jsem navštívil strapshop a tam co nevidím v oranžové... Škoda, že sem ten obrázek nejde přímo nalinkovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yohanus Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Jj, psal jsem to pod těmi fotkami. Na netu najdeš hodně fotek PO s oranžovým a vypadá to super sportovněji, odlehčeně. Dobře asi bude vypadat i Ayrton, má trochu jiný vzor a nemá barevné prošití. Plus rychloupínací stěžejky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Naopak - to barevný (v tomhle případě oranžový) prošití tam vidím jako zásadní prvek, kterej se naváže na oranžový číslice na cifru. Fakt mám strach, že se zase neudržím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Komplet prvky s oranžovou jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Tak to ano chlape.... Dneska no date verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Už jsem tady zas! Nebo spíš pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Komplet prvky s oranžovou jsou super Super, týchto novších PO som to moc nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Komplet prvky s oranžovou jsou super Slintám tu nad nima pravidelně. Jestli bych mohl poprosit napříště o větší detail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 (upraveno) Díky moc je tady nedávám, aby se neokoukali Jinak tady je jedna fotka z odpoledne Upraveno 5. dubna 2020 uživatelem rekib1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se