Adamsson Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 před 4 hodinami, senior1949 napsal: Mám malé hodinky rád, ale je třeba jít s dobou. Tyhle SM se moc nevidí. Hezký. Uvidíš, že si zvykneš. Byla by škoda to nenosit. Držím palce:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kauly_ci5 Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 Mě dnes přišlo nové obutí na ATSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 Je vždycky vytáhnu, že je nafotím na inzerát.. A ony pokaždé skončí na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 před 13 minutami, Kauly_ci5 napsal: Mě dnes přišlo nové obutí na AT Sent from my iPhone using Tapatalk Ale pěkně!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 před 12 minutami, ondrejm napsal: Je vždycky vytáhnu, že je nafotím na inzerát.. A ony pokaždé skončí na ruce Já tyhle vyměnil za nový vlnky..a vždycky když vidím tyhle starší, stejská se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 Všechny tři mají něco do sebe - a to se mně ze začátku ani jedny nelíbily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 před 9 minutami, Radik napsal: Všechny tři mají něco do sebe - a to se mně ze začátku ani jedny nelíbily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 Zase na večer PéÓčka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 A já zase SMP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 PéÓ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Koupačkaaaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 V 15. 6. 2021 v 16:42, Radik napsal: Všechny tři mají něco do sebe - a to se mně ze začátku ani jedny nelíbily Jo na SMPc rád vzpomínám,byly fajnový. Samo,že jsem měl taky modré (viz.:foto) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 před 1 hodinou, MichalV napsal: Parádička! Moc pěkný!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 MW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Děkuju @Adamsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 před 8 minutami, MichalV napsal: Děkuju @Adamsson Opravdu hezky zachovalej kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 před 56 minutami, Adamsson napsal: Opravdu hezky zachovalej kousek! To je, předchozí majitel mu dal péči a servis a já už s nimi jen machruju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Pěknej pátek všem!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2021 AT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se