pepyczek Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 @zekon7302: Co to je za řemen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 před 24 minutami, Radik napsal: No právě ta bleděmodrá vteřinovka se mně na nich líbí. A pak to, že jsou pruhy horizontálně a nepřipomíná to pyžamo Přišla letní bouřka, tak jedno modrý pyžamo jen a jen pro tebe: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 před 24 minutami, Radik napsal: No právě ta bleděmodrá vteřinovka se mně na nich líbí. A pak to, že jsou pruhy horizontálně a nepřipomíná to pyžamo Přišla letní bouřka, tak jedno modrý pyžamo jen a jen pro tebe: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 (upraveno) . Upraveno 27. června 2021 uživatelem Adamsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 (upraveno) . Upraveno 27. června 2021 uživatelem Adamsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 před 1 hodinou, Adamsson napsal: Přišla letní bouřka, tak jedno modrý pyžamo jen a jen pro tebe: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tím jsem ale nemyslel, že jsou tyhle špatný - jsou taky super Moje první švýcarský byly Eposy, taková kopie AT, na což mě upozornili až místní magové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 před 34 minutami, Radik napsal: Tím jsem ale nemyslel, že jsou tyhle špatný - jsou taky super Moje první švýcarský byly Eposy, taková kopie AT, na což mě upozornili až místní magové. Já ty Eposy měl taky, v bílé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 před 17 hodinami, Adamsson napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. krásné jsou!! sem tam zachytím debatu, že tahle generace už nemá ručky a indexy z bílého zlata, jako ta předchozí (bondovská) s datovým rámečkem a celobroušeným tahem. je to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 Jako včera.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 před 3 minutami, jenik77 napsal: krásné jsou!! sem tam zachytím debatu, že tahle generace už nemá ručky a indexy z bílého zlata, jako ta předchozí (bondovská) s datovým rámečkem a celobroušeným tahem. je to tak? Díky! Tak Tohle mě nenapadlo zkoumat. Zkusím se popídit/zeptat u známého ve SwGr. Ale ať je to jak chce, já ten rozdíl asi nepoznám. Jen ten broušený náramek mi trochu vrtá hlavou. Má ho manželka na bílejch 38kách a vypadá super. Na druhou stranu PCL těmhle dává trochu jinou fazónu. No nakonec skončím tak, že budu pořizovat ještě jeden náramek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 před 11 minutami, Adamsson napsal: Díky! Tak Tohle mě nenapadlo zkoumat. Zkusím se popídit/zeptat u známého ve SwGr. Ale ať je to jak chce, já ten rozdíl asi nepoznám. Jen ten broušený náramek mi trochu vrtá hlavou. Má ho manželka na bílejch 38kách a vypadá super. Na druhou stranu PCL těmhle dává trochu jinou fazónu. No nakonec skončím tak, že budu pořizovat ještě jeden náramek néé, normálně si ho necháš přebrousit:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 (upraveno) před 3 minutami, jenik77 napsal: néé, normálně si ho necháš přebrousit:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vypadá to fakt pěkně, to musím mít! Jenže mě se nějak za těch pár dnů ten pouťovej náramek zalíbil… Upraveno 28. června 2021 uživatelem Adamsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 Před hodinou, Adamsson napsal: Vypadá to fakt pěkně, to musím mít! Jenže mě se nějak za těch pár dnů ten pouťovej náramek zalíbil… Jo. Hoď to Jeronimovi a máš hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 Planeta ocean 43,5mm libi se mi parametry cal. 8900 a Metas certifikace Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 před 39 minutami, moralles napsal: Planeta ocean 43,5mm libi se mi parametry cal. 8900 a Metas certifikace Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. @Radik No koooonečně mooodraaaaaCo? Hele najednou to nevypadá vůbec špatně! Je hezky že tý oranžový je tam jen malinko. GMTčka fakt nevipadají v tý modrý zdaleka tak pěkně. @moralles Moooc gratuluju!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 před 2 hodinami, Fade napsal: Jo. Hoď to Jeronimovi a máš hotovo K Jeronimovi nedohodím, tomje odtud moooc daleko. Zkusím třeba sám;) Ale spíš bych chtěl mít oba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 Nová kombinace s bílo/stříbrným NATO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 před 31 minutami, Adamsson napsal: Nová kombinace s bílo/stříbrným NATO Gratulace Asi je taky budu muset vytáhnout po čtvrt roce, když to vidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 před 7 minutami, semi001 napsal: Gratulace Asi je taky budu muset vytáhnout po čtvrt roce, když to vidím Tak to bys teda měl!!! Díky;) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 před 5 minutami, Adamsson napsal: Tak to bys teda měl!!! Díky;) Já mám problém, že co jsem koupil pamy, nenosím nic jiného, ani SMP ani AT ani ostatní Ale vytáhnu je, dostal jsem na ně chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se