bobi Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 Však on originál tah od bělásku je prakticky stále "fungl Nový" (v krabici) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 Spokojenost Ahoj,A tie povodne PO ešte máš ? Či len tieto ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 Ještě skoro večerní fofrcvak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 před 1 hodinou, Adamsson napsal: Že jo.. Máš to fakt noc hezký!! Ještě pulíruješ co 5 minut? Pulíruju min. před každým focením Před hodinou, Vladino125 napsal: Ahoj, A tie povodne PO ešte máš ? Či len tieto ? Právě že ne - resp. je ze mě už nějakej čas mámil místní kolega Nakonec si říkám, že se to poskládalo docela dobře. Tím, že mě neoslovily nový modrý PO by byl nesmysl mít obě generace černo-oranžád, takže jsem to pojal spíš jako upgrade a ve finále mě to vyšlo levněji, protože koupit modrý, tak bych měl s těma předchozíma černo-oranžádama mnohem větší problém se rozloučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 před 2 minutami, Radik napsal: Pulíruju min. před každým focením Já před focením nepulíruju,občas je teda trochu jen tak votřu . I když u těch POček to je asi potřeba,páč to potom vypadá,že jsou bez skla.Prostě paráda,yes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 Právě že ne - resp. je ze mě už nějakej čas mámil místní kolega Nakonec si říkám, že se to poskládalo docela dobře. Tím, že mě neoslovily nový modrý PO by byl nesmysl mít obě generace černo-oranžád, takže jsem to pojal spíš jako upgrade a ve finále mě to vyšlo levněji, protože koupit modrý, tak bych měl s těma předchozíma černo-oranžádama mnohem větší problém se rozloučit.Aby si neskončil ako s SMP - tie máš 3 ak sa nemýlim. Ale super. Niekedy môžeš spravit rodinne foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 před 49 minutami, bobi napsal: Já před focením nepulíruju,občas je teda trochu jen tak votřu . I když u těch POček to je asi potřeba,páč to potom vypadá,že jsou bez skla.Prostě paráda,yes. Tak abych tady zase nedělal dojem, že je kdoví jak leštím - prostě je vždycky pucuju do trika, no před 28 minutami, Vladino125 napsal: Aby si neskončil ako s SMP - tie máš 3 ak sa nemýlim. Ale super. Niekedy môžeš spravit rodinne foto. To fakt ne. Už jsem to tu někde psal. Nevím proč mně ty SMP přijdou jako super trojka do sbírky (a jedno youtubí video, kde byly všechny vedle sebe, mě do toho právě zblblo). Na druhou stranu mít tuhle trojku POček mně už přijde přes čáru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 před 4 minutami, Radik napsal: Tak abych tady zase nedělal dojem, že je kdoví jak leštím - prostě je vždycky pucuju do trika, no Jen pulíruj,o to krásnější fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yohanus Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 Já dneska žádný… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 před 6 minutami, Yohanus napsal: Paraaada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 Prvý krat na ruke. Darček k jubileu…som z nich nadšený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 6 hours ago, Yohanus said: Krásný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 před 14 hodinami, Franklin napsal: Prvý krat na ruke. Darček k jubileu…som z nich nadšený Gratulaceee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 GratulaceeeĎakujem!Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Taky MW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 před 17 hodinami, Franklin napsal: Prvý krat na ruke. Darček k jubileu…som z nich nadšený Pěkné můny,gratulka,ať slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 před 18 hodinami, Franklin napsal: Prvý krat na ruke. Darček k jubileu…som z nich nadšený Gratulace a užívej . Dneska je to správný speedytuesday... copak se dělo 20. července 1969? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 před 54 minutami, Roland Sands napsal: Gratulace a užívej . Dneska je to správný speedytuesday... copak se dělo 20. července 1969? Jak říkáš, lepší úterý se nenaskytne tak často Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 před 2 hodinami, bobi napsal: Pěkné můny,gratulka,ať slouží Před hodinou, Roland Sands napsal: Gratulace a … Ďakujem! Mám z nich ozaj veľkú radosť! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se