Murphy97 Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Mno,neměl jsem je takový 4 měsíce na ruce,tak je musím vyvenčit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Taky bych měl vyvenčit vlnky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Jj,taky se chtějí někdy proběhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 V 1. 2. 2022 v 15:31, Kid_A napsal: Japonska limitka Co je to prosím za referenci? Takové jsem ještě neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 (upraveno) před 21 minutami, IWCmann napsal: Co je to prosím za referenci? Takové jsem ještě neviděl. To se vubec nedivim. Sam jsem je neznal. Je to japonska limitka seamasteru ref. 2251.50.00. Udajne vyrobeno kolem 500 kusu. 41mm jako klasicky seamaster, kalibr 1120 (necoax), cerny matny cifernik (ne tedy tradicni vlnky), applied indexy, spesl rucky se superlumimovou (uzsi nez klasika), brousena luneta. Delaly se i v modre a s baterkou. Upraveno 2. února 2022 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 před 17 minutami, Kid_A napsal: To se vubec nedivim. Sam jsem je neznal. Je to japonska limitka seamasteru ref. 2251.50.00. Udajne vyrobeno kolem 500 kusu. 41mm jako klasicky seamaster, kalibr 1120 (necoax), cerny matny cifernik (ne tedy tradicni vlnky), applied indexy, spesl rucky se superlumimovou (uzsi nez klasika), brousena luneta. Delaly se i v modre a s baterkou. Aha, děkuji za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Ještě furt větráme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Ty bile jsou stejně super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Ď. Budu muset někdy vyzvednout ještě modré,ty už taky nebyly přes 4 měsíce na pařátě . Tak aby jim to nebylo náhodou líto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Omlouvám se POčkům, ale... musel jsem! Jinak 7 měsíců jsem nekoupil žádný hodinky a každým dnem rekord zvyšuju. Jako kdo z vás to umí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 17:37 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 před 1 hodinou, Radik napsal: Jinak 7 měsíců jsem nekoupil žádný hodinky a každým dnem rekord zvyšuju. Jako kdo z vás to umí? Naposled jsem kupoval koncem června rolby,takže taky nějakých 7 měsíců ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 před 2 hodinami, Radik napsal: Omlouvám se POčkům, ale... musel jsem! Jinak 7 měsíců jsem nekoupil žádný hodinky a každým dnem rekord zvyšuju. Jako kdo z vás to umí? O 2 tyzdne “oslavujem” 10 mesiacov od posledneho nakupu. Ale verim, ze sa tu najdu aj vacsi tvrdasi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Nebo se možná zeptat Toma / ave1112 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Tak som prevetral aj ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Koukám, že bobi to tu slušně rozvlnil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 před 9 hodinami, Vladino125 napsal: Tak som prevetral aj ja. Pekná fotka. Farebná kombinácia je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Dakujem, mam uz 2 mesiace aj kaucuk cierny, ale som na tom ako @Radik - musim sa premoct a prezut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se