Denjl Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 Spíš v ruce než na ruce… stejný, ale přitom každý jiný….Bond Family pohromadě…Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 Spíš v ruce než na ruce… stejný, ale přitom každý jiný….Bond Family pohromadě…Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 stejný, ale přitom každý jiný….Bond Family pohromadě…Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 stejný, ale přitom každý jiný….Bond Family pohromadě…Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 No ty blaho…. Se mě zbláznil Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 No ty blaho…. Se mě zbláznil Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 před 3 hodinami, Vjace napsal: K volbám. Tepláky a zlaťáky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jak ty zlataky vlastne hodnotis? Ja musim uznat, ze se mi moc libi zlaty se zelenym cifrem... Jasne nekteri tvrdi, ze je to vykradacka Dayton se zelenym cifrem, ale to je na jinou diskusi... Ale ty se mi teda libi taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 Rozmáhá se nám tu takový nešvar. K volbám zásadně v teplákách. Ani já nebyl výjimkou. A na AT dorazil nový strap. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 před 38 minutami, brownwld napsal: Jak ty zlataky vlastne hodnotis? Ja musim uznat, ze se mi moc libi zlaty se zelenym cifrem... Jasne nekteri tvrdi, ze je to vykradacka Dayton se zelenym cifrem, ale to je na jinou diskusi... Ale ty se mi teda libi taky Moonshine na zeleném cifru jsou samozřejmě bomby. Ale u mě to bylo jasný - sbírám Apollo LE, takže nebylo nad čím přemýšlet. A jsem spokojen. Na slunku jsou úplně nádherné, luneta pecková. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 na špacíru v parkuSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 na špacíru v parkuSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 Ze by uz navzdy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbos Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Moony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se