Greenhornik Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Hlásím se do klubu. Dlouho jsem si nekoupil žádný hodinky, teda pokud nepočítám Timexy, Casia, výměny na Chronomagu a podobný bejkárny No a protože jsem byl takhle šikovnej, tak jsem se musel odměnit. A protože dělám dálkovej průzkum Země, u NASA jsem sice měl jen online kurz, ale používám data od ESA, tak co jinýho než moony 5 1
Harwey Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna hodinky paradne, neni o com, ale co ta fuga medzi puzdrom a tahom 1
ctvrtek Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna V 15. 4. 2025 v 8:09, Harwey napsal: hodinky paradne, neni o com, ale co ta fuga medzi puzdrom a tahom Rozšířit Bohužel se nedaří sehnat original tah, nevím jestli bych na tenhle náramek narouboval original endlinky k tomuhle pouzdru.
Leviathann Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Nic nového, ale na druhou stranu, není důvod pro změnu. Dokonalost sama... Čas na oběd.
Humanzero Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna (upraveno) Upraveno 17. dubna uživatelem Humanzero Prosim odstranit
Humanzero Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna (upraveno) Upraveno 17. dubna uživatelem Humanzero
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se