Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

:photo:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 4
  • Dát hlas 4
  • Odpovědi 11,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jsou dobrý modrý nebo mam radši koupit zelený, FAQ nevim

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 17 hodinami, Radek5466 napsal:

Jsou dobrý modrý nebo mam radši koupit zelený, FAQ nevim

modrá je univerzálnější....ale vždy je rozhodnutí na tom kdo nosí🙂

Odesláno
V 24. 1. 2026 v 11:58, BrunoK napsal:

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Tak se budu trochu opičit👍😜

• Dát hlas 1
Odesláno
před 2 hodinami, Humanzero napsal:

modrá je univerzálnější....ale vždy je rozhodnutí na tom kdo nosí🙂

Zatím mam modrý, ale ty zelený mají lunetu z keramiky, takže se asi tak neodboucha jako ta moje leštěná 

Odesláno
před 4 minutami, Humanzero napsal:

Nepoužívej ty neoriginální kaučuky, vrátí se ti to😄 naštěstí jsem měl bundu a bylo to cítit, když to ruplo a kaučuk byl zdarma k hodinkám, když jsem je kupoval.

Co je zdarma, vyjde tě nejdráž.
Pěkná guma ale takhle na první pohled 🤣

byly tam vidět předtím nějaké iniciace trhliny? Na první pohled to vypada spíš jako únavová trhlina než křehký lom. Gumy časem prostě degradují...

Odesláno
před 2 minutami, Hector_24 napsal:

Co je zdarma, vyjde tě nejdráž.
Pěkná guma ale takhle na první pohled 🤣

byly tam vidět předtím nějaké iniciace trhliny? Na první pohled to vypada spíš jako únavová trhlina než křehký lom. Gumy časem prostě degradují...

Žádné varování, kdyby ta guma nebyla skoro identická od originálu, tak ji hned hodím do koše. Pravda na omak byla "taková měkčí" takže se to dalo časem čekat, ale asi každý si říká mě se to nestane🙄 Takže zpátky na ocel.

Odesláno
před 4 minutami, Humanzero napsal:

Žádné varování, kdyby ta guma nebyla skoro identická od originálu, tak ji hned hodím do koše. Pravda na omak byla "taková měkčí" takže se to dalo časem čekat, ale asi každý si říká mě se to nestane🙄 Takže zpátky na ocel.

Nebo Nato pro jistotou 🤣

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...