Přejít na obsah

SINN

Ropucháč

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 107
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Když mi předevčírem přišel domů katalog, přestal jsem přemýšlet o "Sinn inspired" Oljechách Mirage III a dostal mě především "Sinn 103 a Sa". Jen mne u toho malinko děsí šroubovací nejen korunka, ale i šroubovací tlačítka stopek.

stotrojky mam a sroubovacich tlacitek stopek jsem si tedy nevsiml..:-) SINN ma smysl ! :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když mi předevčírem přišel domů katalog, přestal jsem přemýšlet o "Sinn inspired" Oljechách Mirage III a dostal mě především "Sinn 103 a Sa". Jen mne u toho malinko děsí šroubovací nejen korunka, ale i šroubovací tlačítka stopek.

srobovacie tlacitka su fajn, aspon si ich nepostlacas :) aj daytony ich maju :))))

Upraveno uživatelem Ropucháč
Odkaz ke komentáři

Ty šroubovací tlačítka má z řady 103 jen "103 a Sa" , tj ten s bílými ciferníky stopek. Pak ještě ta Arktika (modrý potápěčský chronograf)

Jsou to tyhle

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Tak vcera dorazily - Sinn556. Byl to fofr. Fedex a hlavne Eric ze Sinnwatches.com mi udelali radost. Ihned po dovolene odeslano, komunikace po emailu rychla. Muzu doporucit.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Tak vcera dorazily - Sinn556. Byl to fofr. Fedex a hlavne Eric ze Sinnwatches.com mi udelali radost. Ihned po dovolene odeslano, komunikace po emailu rychla. Muzu doporucit.

;) ...... už jsem tam měl taky našlápnuto, ale nekomunikoval - dovolená :)

co ta velikost ?

Odkaz ke komentáři

No asi jsem nasel pro me idealni velikost na bezne noseni. ;) Na kostenem zapesti vypadaji velmi ladne. :D

I ta Eticka v tehle velikosti pouzdra je celkem pekna (jsou to me prvni hodinky s pruhledem na 2824ku) ...

(pro stouraly - ANO ja nosim hodinky na prave ruce)

Upraveno uživatelem Skeleton
Odkaz ke komentáři

No asi jsem nasel pro me idealni velikost na bezne noseni. ;) Na kostenem zapesti vypadaji velmi ladne. :D

I ta Eticka v tehle velikosti pouzdra je celkem pekna (jsou to me prvni hodinky s pruhledem na 2824ku) ...

Gratuluju, jsou krasny!!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

akurátní velikost ;) .... super

Odkaz ke komentáři

parada, gratulujem.....sadnu ako uliate :) na tieto foto som cakal....vidim, ze skor ci neskor pojdem aj ja do nejakeho sinn, ale mam hrubsie zapastie tak neviem neviem.....

Odkaz ke komentáři

Jinak kombinace lakovaneho/leskleho ciselniku a safiru s oboustrannym antireflexem me dostava. Jsou krasne citelne. Datumka je matna a vubec nerusi.

Zpracovani nemecky prikladne. Jet ten puvodni rally remen byl hroznej. Tuhej a na pohled hnusne lacinej. Ihned vymenen za pstrosaka s bradavicema. ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...