Platos Odesláno 8. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2008 Jedny akční 103-ky a jedny pro opravdové fajnšmekry . oboje jsou parádní, ale já asi budu muset přestat navštěvovat tyhle stránky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropucháč Odesláno 8. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2008 Jedny akční 103-ky a jedny pro opravdové fajnšmekry . kam myslite, ze sa vyplha cena tych s lemaniou? dokazali by ich dat v SINNe komplet do stavu "like new"? to by som si nechal povedat s tou lemaniou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropucháč Odesláno 9. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 me rikaji pane sinn flieger 103 a rovnez mam jen ty nejlepsi zkusenosti- prvotridni zpracovani, presnost...neotrelost. hodis sem nejake foto? na ruke a tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropucháč Odesláno 9. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 vyzera to zaujimavo v souvislosti se Sinn bych se klidně podíval i sem ...... tyhle hodinky mi připadají minimálně srovnatelné se Sinn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 Když mi předevčírem přišel domů katalog, přestal jsem přemýšlet o "Sinn inspired" Oljechách Mirage III a dostal mě především "Sinn 103 a Sa". Jen mne u toho malinko děsí šroubovací nejen korunka, ale i šroubovací tlačítka stopek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 ....... Jen mne u toho malinko děsí šroubovací nejen korunka, ale i šroubovací tlačítka stopek. Proč ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 Když mi předevčírem přišel domů katalog, přestal jsem přemýšlet o "Sinn inspired" Oljechách Mirage III a dostal mě především "Sinn 103 a Sa". Jen mne u toho malinko děsí šroubovací nejen korunka, ale i šroubovací tlačítka stopek. stotrojky mam a sroubovacich tlacitek stopek jsem si tedy nevsiml..:-) SINN ma smysl ! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropucháč Odesláno 9. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 (upraveno) Když mi předevčírem přišel domů katalog, přestal jsem přemýšlet o "Sinn inspired" Oljechách Mirage III a dostal mě především "Sinn 103 a Sa". Jen mne u toho malinko děsí šroubovací nejen korunka, ale i šroubovací tlačítka stopek. srobovacie tlacitka su fajn, aspon si ich nepostlacas aj daytony ich maju ))) Upraveno 9. dubna 2008 uživatelem Ropucháč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 Ty šroubovací tlačítka má z řady 103 jen "103 a Sa" , tj ten s bílými ciferníky stopek. Pak ještě ta Arktika (modrý potápěčský chronograf) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 aha,to jsem nevedel.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropucháč Odesláno 9. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 aha,to jsem nevedel.... hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropucháč Odesláno 9. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 http://forums.watchuseek.com/showthread.ph...1428#post361428 vcelku zaujimave foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 Ty šroubovací tlačítka má z řady 103 jen "103 a Sa" , tj ten s bílými ciferníky stopek. Pak ještě ta Arktika (modrý potápěčský chronograf) Jsou to tyhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2008 Tak vcera dorazily - Sinn556. Byl to fofr. Fedex a hlavne Eric ze Sinnwatches.com mi udelali radost. Ihned po dovolene odeslano, komunikace po emailu rychla. Muzu doporucit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2008 Tak vcera dorazily - Sinn556. Byl to fofr. Fedex a hlavne Eric ze Sinnwatches.com mi udelali radost. Ihned po dovolene odeslano, komunikace po emailu rychla. Muzu doporucit. ...... už jsem tam měl taky našlápnuto, ale nekomunikoval - dovolená co ta velikost ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2008 (upraveno) No asi jsem nasel pro me idealni velikost na bezne noseni. Na kostenem zapesti vypadaji velmi ladne. I ta Eticka v tehle velikosti pouzdra je celkem pekna (jsou to me prvni hodinky s pruhledem na 2824ku) ... (pro stouraly - ANO ja nosim hodinky na prave ruce) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. dubna 2008 uživatelem Skeleton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2008 No asi jsem nasel pro me idealni velikost na bezne noseni. Na kostenem zapesti vypadaji velmi ladne. I ta Eticka v tehle velikosti pouzdra je celkem pekna (jsou to me prvni hodinky s pruhledem na 2824ku) ... (pro stouraly - ANO ja nosim hodinky na prave ruce) Gratuluju, jsou krasny!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2008 No asi jsem nasel pro me idealni velikost na bezne noseni. Na kostenem zapesti vypadaji velmi ladne. I ta Eticka v tehle velikosti pouzdra je celkem pekna (jsou to me prvni hodinky s pruhledem na 2824ku) ... (pro stouraly - ANO ja nosim hodinky na prave ruce) akurátní velikost .... super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropucháč Odesláno 11. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2008 No asi jsem nasel pro me idealni velikost na bezne noseni. Na kostenem zapesti vypadaji velmi ladne. I ta Eticka v tehle velikosti pouzdra je celkem pekna (jsou to me prvni hodinky s pruhledem na 2824ku) ... (pro stouraly - ANO ja nosim hodinky na prave ruce) parada, gratulujem.....sadnu ako uliate na tieto foto som cakal....vidim, ze skor ci neskor pojdem aj ja do nejakeho sinn, ale mam hrubsie zapastie tak neviem neviem..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2008 Jinak kombinace lakovaneho/leskleho ciselniku a safiru s oboustrannym antireflexem me dostava. Jsou krasne citelne. Datumka je matna a vubec nerusi. Zpracovani nemecky prikladne. Jet ten puvodni rally remen byl hroznej. Tuhej a na pohled hnusne lacinej. Ihned vymenen za pstrosaka s bradavicema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se