Jump to content

Recommended Posts

Posted
před 5 minutami, Harwey napsal:

Ta fuga je dost nepekna.

To bude dobrý v létě až to tam bude profukovat :D 

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
před 2 hodinami, libor2002 napsal:

Už nevím co bych a tak lezu do pole neoraného - tahy.
Nikdy jsem tahy moc nemusel, po chvilce jsem vždy přehodil na kůži. Ale co, zkusim to s neorigo... Co myslíte, vypadá to blbě?

Jsem tahovej a kůži bych tam necpal. Vzor jsi dle mého trefil, ale to napojení k pouzdru bych ještě řešil 🙂 a hledal dál.

Posted

Díky tomu napojení (nenapojení) si myslím že je tah tady úplně špatně. S řemeny jsi asi už experimentoval, zrovna se 103 to musí být zábava. 

Posted

@dr.sphinx Jj, tlustý mash mě taky napadl. Dokonce jsem si s tou myšlenkou přes svátky pohrával a dělal koláž pro představu. Konkrétně s mash od MeisterSinger. 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Ale proč to dělám... @kuncák7 v podstatě už nehledám - v hlavě mě vrtá a hodně láká origo tah od Sinnu pětičlánek. Je tam ale motýlková spona, takže bez jakékoli redukce/extenze. A jak už jsem říkal, nejsem vůbec na tahy (všude mám kuže/silikon/nato), takže tímhle levným tahem (pětičlánek s motýlem) to trochu zkouším, jestli jej vydržim mít na ruce. Přeci jen, pětičlánek od Sinnu za 8t není z nejlevnějších a pak by byla škoda, aby se válel někde v šupleti. 

@wolfesh ten shark se k tý celoocel lunetě, která se mi moc líbí, perfektně sedí. Nevím jak k černý, k té spíš jemnější mash.

Posted
před 53 minutami, libor2002 napsal:

@dr.sphinx Jj, tlustý mash mě taky napadl. Dokonce jsem si s tou myšlenkou přes svátky pohrával a dělal koláž pro představu. Konkrétně s mash od MeisterSinger. 

Ale proč to dělám... @kuncák7 v podstatě už nehledám - v hlavě mě vrtá a hodně láká origo tah od Sinnu pětičlánek. Je tam ale motýlková spona, takže bez jakékoli redukce/extenze. A jak už jsem říkal, nejsem vůbec na tahy (všude mám kuže/silikon/nato), takže tímhle levným tahem (pětičlánek s motýlem) to trochu zkouším, jestli jej vydržim mít na ruce. Přeci jen, pětičlánek od Sinnu za 8t není z nejlevnějších a pak by byla škoda, aby se válel někde v šupleti. 

@wolfesh ten shark se k tý celoocel lunetě, která se mi moc líbí, perfektně sedí. Nevím jak k černý, k té spíš jemnější mash.

Ta spona se dá řešit též. Vím, že mě motylkovka bez možnosti úpravy hrozná vadí a snažím se jí vyhnout nebo nahradit .