malda Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Kráááása, i s helmičkou je to dvojnásobná radost. NOS řemen není ani třeba zmiňovat...
tc95 Odesláno 15. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Je to radost zatim jsem je nesundal
01axel01 Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Je to radost zatim jsem je nesundal Gratuluju a závidím. Moc se mi líbí, že tak krásný hodinky nosíš. Hodně z nás by je zašilo na bezpečné místo a chodilo se jen kochat, ale myslím že pravě na ruce jim to sluší nejvíc.
M3maniac Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Odesláno 1. července 2018 Tichá závist :-) moc pekné , gratuluji.
tc95 Odesláno 1. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2018 Tichá závist :-) moc pekné , gratuluji.Jsem z nich hotovej- ze vsech trech modelu co mam - citim na ruce tu silu let a lidi co se jich dotykali - necekal jsem,ze se tak rychle objevi v tak dobrym stavu!- pochazi ze stejne prodejny jako ty MH-cka.
madmaxx Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Odesláno 25. července 2018 tak to měl na vánoce ´75 někdo pěkný dárek...;-)
toblaky Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 neskutočné. ten papier k nim dodáva kus charakteru a histórie... tá predstava, ako niekto v časoch normalizácie riešil vianočný darček... 22.12.1975... nádherné.
Kupa54 Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 Ty, co mám já jsou taky z Čech a po prvním majiteli. Vlastně z pozůstalosti. Jen jsou v klasické červené krabičce. Úsměvné na tom bylo, že paní záručák spálila, kvůli těm 4 a něco tisícovkám. Bála se že bych jí víc nedal :-) Jinak, protože jsem pamětník, tři z mých kamarádů je měly nové z Klenotů. Jejich povolání, pro zajímavost, vrchní číšník v RaJ, zelinář a řezník. Když jsrm je nesl k hodináři, aby se ně podíval, ujistil mě, že v 70' a 80' letech jich opravoval poměrně dost. Takže byly.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se