ingi88 Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Ahoj, nenašel jsem, takže zakládám - super jednání, rychlý obchod - prostě na jedničku, tak jak to tu má vypadat děkuji a doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 shaggy ode mě koupil hodinky, vzorně za ně zaplatil a ani se neurazil, když jsem si z něho v prodejním vlákně dělal srandu. Takže za mě jednička s hvězdičkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry01 Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Všetko v poriadku, skvelá komunikácia, doporučujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Takto by to melo vypadat vsude. Slusne a rycle jednani, vse bez problemu. Za me 1* muzu jen podorucit. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 (upraveno) Super kupujuci, rychla dohoda aj platba, "Eins A+" Upraveno 31. března 2021 uživatelem Plattfuss typo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Vse jak ma byt! Doporucuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Nadstandardní přístup prodávajícího, děkuji a těším se na příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 Osobne stretko, rychla dohoda a vobec ziaden problem. Odporucam a tesim sa na dalsie. Drz sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yohanus Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Nehodinkový obchod proběhl na 1*, ochota, komunikace i zajištění pomoci s dopravou do Prahy - naprosto perfektní přístup. Ještě jednou díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 8. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2023 obchod nehodinkového typu - perfektní balení, komunikace, rychlost...no..klasika - ještě jednou díky, rád doporučím a kdykoliv znovu bez obav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Bezproblémová domluva, blesková platba. Díky za obchod a doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se