Radimk Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 (upraveno) Při brouzdání a hledání odolných letních plasťáků jsem narazil na tenhle počin Timexu:Přijdou mi zajímavé a -pro znalé- jako nástupce populárního, nesehnatelného a kultovního modelu Humvee, nebo Expediční řady Grid Shock Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Technické údaje taky nejsou špatné:Velikostně budou spíš pro velké kluky ( 54mm x 16mm)Noční světlo INDIGLO? s nočním režimemDvojitý režim alarmu nabízí vibrace a / nebo zvukovou výstrahu100hodinový chronograf s časem Lap a Split24hodinový odpočítávací časovač se zastavením a opakovánímTři denní, týdenní nebo víkendové alarmy s pětiminutovým zálohovánímNastavení tří časových pásemHydration AlarmNastavení časovače vpřed nebo vzad24hodinový časZobrazení měsíce, dne a dataWR 100mBarevné provedení ve třech variantách, žlutá sympatická sportovní, bílá plážovka a taktické zbarvení pro dobrodruhy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Inverzní displeje ( a displeje obecně) jsou u Timexu ve vysoké kvalitě, aspoň pro mě, a s čitelností nemám problém.V CZ jsem na ně zatím nenarazil, ale v US cenovka 99 USšušňů, tak vidím tu cenu, dle zvyklostí Timexu někde kolem 2-3000Kč.U mě adept na výměnu letitých T49900 ( chrono alarm timer), které prošly službou bez ztráty kytičky.zdroj+ foto: Timex.com Upraveno 14. května 2018 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 taktické zbarvení mi docela ujde na přemýšlení, díky za obrázky.** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Maskáče se mi líbí, do práce bych je bral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 15. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Mě se spíš líbí v tom sportovnějším barevném provedení. Žlutá "rescue" barva je ideální, ta bílá, pokud bude mít kvalitu Casia bílé barvy bude lehce poškoditelná.Ale věřím ve vyšší level. Chybí mi ještě celočerné provedení, snad se k tomu dokopou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex3798 Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 ty maskáče nemají chybu!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se