X-Bob Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Tak jsem na ně asi tři minuty upřeně zíral, dokonce jsem si zvětšil i obrázek, snažíc se najít něco pozitivního. Bohužel jsem nenašel NIC. Hrozný kousek (hodinky se tomu nedá říkat). Mě to stále víc připomíná šperk, než Hodinky s velkým H. Šperk (nazývejme to tak), doplnění hodinkami... A tedy dámská verze :/
Prokop Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Budiž tedy: nikdo netvrdí, že to musí vypadat takto, konec konců je to jen první studie a takto přesně by to stejně nemohlo být vyrobeno, protože by se ty "činky" neohýbaly okolo zápěstí, ale do strany. Na druhou stranu si myslím, že kdyby takové hodinky už léta vyráběla některá ze světových značek a prezentovala je v rámci svých bohatých marketingových rozpočtů, nebyly by reakce tak prudké. Co vlastně čekáte od těch studentů? Myslíte, že budou striktně konzervativní?
Lukáš Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Je jasno Prime....krásný zlatý dámský šperk, který dokáže ukazovat i čas.
X-Bob Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Budou-li mít z části znalosti ekonomie, resp. marketingu, tak trochu budou Aby se to prodalo :) Myslím ve více jak 2 kusech....
Návštěvník Kamil Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Připomíná mi to naše sci-fi filmy ze šedesátých a sedmdesátých let. Asi takhle si tehdejší designéři představovali hodinky budoucnosti. Hrozná představa, brrr. To bych chtěl vidět ženskou, která by si to vzala na ruku Od studentů čekám jiné návrhy. Když extravaganci, tak směrem k funkčnosti.
Lukáš Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 To mě dost oslovily ty hranaté hodinky Prim s tím tvarovaným sklíčkem, kde linie pouzdra přechází do sklíčka. BTW: Prime jaký je materiál pro takto tvarované sklíčko? Safír asi ne nebo snad jo?
Prokop Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 No jo, jenže kolik z vás dokáže vizualizovat svou představu o skutečně fajnových hodinkách, které by nota bene měly oslovit i další zákazníky? Já očekávám především originalitu a emoce!
Návštěvník Kamil Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 No jo, jenže kolik z vás dokáže vizualizovat svou představu o skutečně fajnových hodinkách, které by nota bene měly oslovit i další zákazníky? Já očekávám především originalitu a emoce! To je slovo do pranice, já si snad přes víkend budu malovat
Prokop Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Jasně, že safír. Celebra bez safíru by byla poloviční. Už na ní sbírám objednávky. Vypadá to zatím na 5 párů ve zlatě!
noname Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Škoda, že jen ve zlatě, laciné hodinky na kolo již mám. Kdyby byly v platině, tak bych se přidal.
Chronomag Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 A mě zase příjde, že stojíte moc při zdi. Trošku života do toho. Nic proti originalitě, ale je to proti všem zásadám, co Prim u hodinek hlásá ... široký řemínek je spíše na ozdobu, než praktično, displej je prakticky bez popisu, což je zajímavé, ale odečet času to nezjednodušuje, uchycení hodinek k tahu je spíše efektní, než spolehlivé. Toho jasu byste nedosáhli bez elektriky, v mechanice by to vypadalo buďto mnohem obyčejněji, nebo tam dáte Indiglo atd Nic proti odvázanosti. Ale pokud je firemní zásadou, že má jít o praktické a čisté hodinky, tak tohle asi ne. Snad jen pro ženy.
Lukáš Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 To jsou přesně ony, nádhera!!! Akorát zlato, safír....a mám po radosti ale jsou opravdu krásné, právě to sklíčko mě dostalo.
Prokop Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Platina? Žádný problém, ale s tím kolem mě nemíchejte. Invektivy na úkor modelu Celebra se nepřijímají a budou zúčtovány v okamžiku fyzické prezentace s každým pochybovačem. Jsou to prostě fantastické hodinky! Propaguji je mezi Top klientelou již druhým rokem a pomalu cítím, jak se lidé osmělují. Je to totiž design, který s léty nabývá na hodnotě a ne naopak. Tento design je již cca sedm let starý... nevypadá na to, že?
X-Bob Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Zvídavá otázka: Líbí se více v "uměleckém" prostředí, nebo v prostředí bílých límečků??? Jestli to není Tajné...
Prokop Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Tajné to není, ale nejsem si jistý správností této kategorizace. Spíše už se rodí skupina zákzníků, kteří chtějí skutečně něco extra.
cigi Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Prime, už jsem tu, jen jsem lehce zaspal váš raketový nástup - konečně mě někdo vyslyšel - takhle si to představuju, tomu rozumím, teď je konečně o čem mluvit. Ty celebra je to, kde bych já začínal, ty jsem měl v oku, od té doby, co jste mi ukázal ten obrázek! Nevím, nejsou-li trochu moc unisex, přidal bych kapku maskulínu, i když to není populární, s kalibrem 50/52 by mohla získat na logice ta asymetrie, zvýšil bych nějak čitelnost - jsou přeci jen kapínku předizajnovaný, šipkou bych opatřil jenom hodinovku, korunka je tam píchlá narychlo, ale nevypadá to tak nelogicky, ale všechno se uvidí, ako základ to beru všema deseti !!! dvaceti!!! :)
Prokop Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Super, dvacet objednávek to už je slovo do pranice. Ještě někdo další? (Ciferníky si bude moci udělat každý sám, do takovýchto hodinek se budou barvy hodit.)
dehyd Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 ...Invektivy na úkor modelu Celebra se nepřijímají... Jsou to prostě fantastické hodinky! ... Hmmm... pár dní jsem těď z povzdálí poněkud neutrálně sledoval - vidím že je čas se vrátit do diskuze. Nehodlám tu vypouštět žádné invektivy, pouze suše konstatuji, že můj zájem o L.E. znenadání jaksi vyprchal... Za domácí úkol: Pročpak se všechny světové firmy, co něco znamenají, vyhýbají větším hrátkám s "neotřelým" designem ???
Prokop Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 To jste myslel doopravdy vážně, že vás odradily od zájmu o l.e. moje výroky? Doufám, že ne! Poezie tohoto fóra je v tom, že se tu diskutuje a hledá konsenzus. Já jsem jen nabídl alternativní cestu. Můžete jí odmítnout a z vesela pokračovat dál. Vždyť co PRIM, jeho názor není zase tak důležitý. Je fakt, že už jsem si zvykl nebrat vás jako zákazníky. Jsem člověk jako vy a mám svůj názor. Co víc, něčemu věřím. Já prostě věřím, že model Celebra má budoucnost! Jsem přesvědčený, že až ho uvidíte v reálu, dáte mi zapravdu. Jestli použiji trošku odvázanější sloh, snad to není naškodu. Nechtějte, abych se tu choval jako naškrobený suchar. Jsem přesvědčený, že by to otrávilo i vás. Respektuji, že se Vám něco nemusí líbit, stejně tak jako nikomu nenutím to, co se líbí mě. Na druhou stranu mě vzrušuje dobrodružství neotřelého designu, stejně jako mě vzrušuje představa, že bychom konečně ukázali světu, že se nebojíme experimentovat. Pokud chcete pokračovat v diskuzi tak, jako před mým provokativním příspěvkem, já v tom nikomu nebráním. Prostě můj příspěvek ignorujte. Není to ani tak moje diskuze, jako vaše. Má přítomnost je zde pouze tolerována. Pokud se vydáte cestou klasiky, pro mne to bude zdaleka nejjednodušší a pro vás samozřejmě dostupnější. Vzor Linea 40, kalibr 50, mimostředná vteřinka, a dále variovat číselníky, ručky, korunky atd.
VS Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Napadlo mě trošku obměnit sklíčka. Dělají se rovná nebo vypouklá. Co kdyby se sklíčko vybrousilo ze silného skla (4-5 mm) bylo by rovné s fazetami na hranách. To by se snad dalo jednoduše vybrousit. Nebo jsem zase objevil Ameriku a někdo už to dávno vyrábí?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se