watch Odesláno 9. května 2006 Nahlásit Odesláno 9. května 2006 Připomínka: nemůžete přeci s takovým dědulou (kal. 50) jít do sportovních hodinek. Není chráněn proti nárazu! ¨ To je pravda. Nebylo ale jednoduche najit kalibr 66, a ten je oravdu bezny. U kalibru 50 to bude problem. Prumer 40, na tom se asi dohodneme. Ale ze ktereho serioveho modelu vychazet? Stale bych dal prednost nejakemu sportaku. Hodne lidi tady chce Sporty s 96. Proc neudelat neco jako Codenis s 96, samozrejme pekne vymazlenou variantu, jinak se cigi nepripoji. Cigi koupil 7.5 procent (3) puvodni serie Chle. Treba bude mit zajem o dalsi 3??
typograf Odesláno 9. května 2006 Nahlásit Odesláno 9. května 2006 Až zasedne dneska Prim k počítadlu, tak z nás bude šedivej.
cigi Odesláno 9. května 2006 Nahlásit Odesláno 9. května 2006 Já bych nejraději doplněk k chle2006 s 66 kou. Tomu odpovídá buď 52 (mimostředná a datum), nebo 96 (automat a datum) a výstřední zjev, barvy - to platí pro sportovní i pro společenskou verzi. Navíc z té 50ky těžko dostaneme nějakou zábavu, při zdejším zpátečnictví nám vyjde spartak, nebo cibule, nebo nomos, to je všechno zle. Jinak během dne vzala zdá se za své ta možnost nového pouzdra s cylindrickým sklem (ať už jakýmkoli) - je to asi realizmus, ale upozorňuji, že prim ji navrhoval, takže jsem se domníval, že má něco v rukávu, a to bylo pro mě a i odlízeče lákavé, ale asi to bylo v žertu. Jinak už to dává smysl, tedy buď sportovní, asi s 68/96kou - sportI, II (prim nechce), codenis Nebo společenské s 50/52kou - linea(opět) nebo spartak - pozor, prim nemá lineu pro 50/52 a pokud se nepletu, nebude ji chtít dělat, aby nekonkuroval spartaku (to je logický), takže mi vychází spartak pouzdro, a to je mastné samo o sobě - prim by to určitě podporoval. Tady bych se velmi přimlouval za ten smalt šperkařský, jestli máme nějakou stopu.
31682 Odesláno 9. května 2006 Nahlásit Odesláno 9. května 2006 při zdejším zpátečnictví nám vyjde spartak, nebo cibule Jenom takový nápad, který se neujme Co kapesní hodinky? Vyjít z rozměrů původního kapesního pouzdra PRIM a dát tam kalibr 50. Kapesní Prim měly centrální vteřinovku, ale s mimostřednou by byly podstatně hezčí. Takové archičtější Problém sportovní vs. společenské by se tím rázem vyřešil.
VS Odesláno 9. května 2006 Nahlásit Odesláno 9. května 2006 při zdejším zpátečnictví nám vyjde spartak, nebo cibule Jenom takový nápad, který se neujme Co kapesní hodinky? Vyjít z rozměrů původního kapesního pouzdra PRIM a dát tam kalibr 50. Kapesní Prim měly centrální vteřinovku, ale s mimostřednou by byly podstatně hezčí. Takové archičtější Problém sportovní vs. společenské by se tím rázem vyřešil. jůůů to se mi líbí. Ani jsem si nedovolil to navrhnout Ale korunku na 12. Ty kapesní hodinky s korunkou na 3, které teď jsou všude, se mi nelíbí a vůbec jsem nepochopil (ne)smysl takového uspořádání.
typograf Odesláno 9. května 2006 Nahlásit Odesláno 9. května 2006 Jestli to takhle půjde dál, tak se Elton postupně vrátí k těm zaměřovačům do řízených střel nebo kýho čerta to bylo. :lol:
omni Odesláno 9. května 2006 Nahlásit Odesláno 9. května 2006 1) zalezi co bude PRIM akceptovat. Nesmie to robit konkurenciu existujucim modelom, tekze cosi vystredne ako pisal cigi, ci uz sport alebo spolocenske. Pockat na studentske navrhy a ich pripadna realizacia tiez nie je zly napad... 2) 96 (automat + datum) 3) cylindricky mineral 4) spolocenske al sport... 5) 40 s tenkym okrajom. Monhi sa obavaju zhanania strojceka, ale ako nam tu ukazal popshop, stale ich je dostatok a za rozumnu cenu. Navyse je to PRIM, velmi slusne prevedenie, cena....
cigi Odesláno 9. května 2006 Nahlásit Odesláno 9. května 2006 Podle mě to byly spíš časovače do min a bomb a tak podobné svinstvo, bohužel. Cibule myslím nemají význam se strojkem pro náramkové hodinky s velmi omezenou rezervou chodu.
watch Odesláno 9. května 2006 Nahlásit Odesláno 9. května 2006 Jestli to takhle půjde dál, tak se Elton postupně vrátí k těm zaměřovačům do řízených střel nebo kýho čerta to bylo. :lol: Potom aspon budou penize na vyvoj novych hodinek. :lol:
watch Odesláno 9. května 2006 Nahlásit Odesláno 9. května 2006 Prima lituji uz predem. Tady to vlakno stoji za to.
typograf Odesláno 9. května 2006 Nahlásit Odesláno 9. května 2006 Nemám mu raději zavolat, aby nepoštěl počítač, že na jednom vlákně je strašnej vir? :D
cigi Odesláno 9. května 2006 Nahlásit Odesláno 9. května 2006 Zavirovaný jsme všichni strašnou nákazou !
typograf Odesláno 9. května 2006 Nahlásit Odesláno 9. května 2006 Až nás budou léčit, tak to bude odvykací kůra digitálkama.
watch Odesláno 9. května 2006 Nahlásit Odesláno 9. května 2006 Doufam, ze to budou aspon Ventura V-tec. Ta nemoc se ale stejne vylecit neda, tak proc vyhazovat penize za lecbu smrtelne nakazenych????
31682 Odesláno 9. května 2006 Nahlásit Odesláno 9. května 2006 Cibule myslím nemají význam se strojkem pro náramkové hodinky s velmi omezenou rezervou chodu. V kapesních hodinkách PRIM, nikdy jiný strojek, než pro náramkové hodinky nebyl.
odklizec Odesláno 9. května 2006 Nahlásit Odesláno 9. května 2006 Připomínka: nemůžete přeci s takovým dědulou (kal. 50) jít do sportovních hodinek. Není chráněn proti nárazu! Mechanicke hodinky a sport podle mne vubec nejdou dohromady, ale to je celkem jedno. Pravda je, za na sportovni hodinky bude lepsi automat nebo 68, jenze kdyz ona ta centralni vterinovka je uz nuda
odklizec Odesláno 9. května 2006 Nahlásit Odesláno 9. května 2006 Cibule myslím nemají význam se strojkem pro náramkové hodinky s velmi omezenou rezervou chodu. V kapesních hodinkách PRIM, nikdy jiný strojek, než pro náramkové hodinky nebyl. A byla to pokud vim jen 66, protoze na kalibr 50/52 by musel byl relativne maly cifernik, co v pripade 66 muzes teoreticky zvetsovat a zvetovat, az tak co utahne strojek
watch Odesláno 9. května 2006 Nahlásit Odesláno 9. května 2006 Připomínka: nemůžete přeci s takovým dědulou (kal. 50) jít do sportovních hodinek. Není chráněn proti nárazu! Mechanicke hodinky a sport podle mne vubec nejdou dohromady, ale to je celkem jedno. Pravda je, za na sportovni hodinky bude lepsi automat nebo 68, jenze kdyz ona ta centralni vterinovka je uz nuda Nuda to je, ale co nadelas. Jinak si myslim, ze mechanicke hodinky sport nevylucuji. Zalezi na kalibru a ochrane proti narazum (napriklad planovane Prim EXTREM). Vetsina potapecskych hodinek ma take mechanicky strojek.
odklizec Odesláno 9. května 2006 Nahlásit Odesláno 9. května 2006 Připomínka: nemůžete přeci s takovým dědulou (kal. 50) jít do sportovních hodinek. Není chráněn proti nárazu! Mechanicke hodinky a sport podle mne vubec nejdou dohromady, ale to je celkem jedno. Pravda je, za na sportovni hodinky bude lepsi automat nebo 68, jenze kdyz ona ta centralni vterinovka je uz nuda Nuda to je, ale co nadelas. Jinak si myslim, ze mechanicke hodinky sport nevylucuji. Zalezi na kalibru a ochrane proti narazum (napriklad planovane Prim EXTREM). Vetsina potapecskych hodinek ma take mechanicky strojek. To ano, ale rekl bych, ze potapecskym hodinkam nehrozi takove razy, jako v pripade "pozemnich" sportu takze tam se ta mechanika da pochopit. Zbytek "sportovnich" mechanickych hodinek ja osobne beru spis pro efekt, stejne jako chronograf. Nikdo ho ve skutecnosti nepotrebuje a nevyuziva, ale vypada to dobre, tak proc ne?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se