Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,obracím se zde na vás znalce,mohl by jste mi někdo říci více něco o těchto mích hodinkách?Vše funguje jak má,dal mi je děda.Tak bych se chtěl o nich něco dozvědět.Stáří modelu,hodnocení značky jako takové a např. cennost tohoto modelu v dnešní době.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Mas stesti, krasny hodinky s vytecnym strojkem. Zanes je k hodinari, at se na ne mrkne, pripadne je vycisti. Byt tebou, tak bych je neprodaval, jestli je mas od dedecka, o to vetsi duvod si je nechat. Gratuluju.

Odesláno

pekne vycistit, dat na ne paradny kozeny remen a spravia vela a vela radosti. a stary otec bude s tebou stale.

Odesláno

Akorát by si tedy (bez ohledu na to, jakmje nosil děda) zasloužily nějakej pěknej řemen místo toho strašnýho Kovotexu.

• Po letech...
Odesláno
V 14. 5. 2018 v 19:04, Laďa91 napsal:

Dobrý den,obracím se zde na vás znalce,mohl by jste mi někdo říci více něco o těchto mích hodinkách?Vše funguje jak má,dal mi je děda.Tak bych se chtěl o nich něco dozvědět.Stáří modelu,hodnocení značky jako takové a např. cennost tohoto modelu v dnešní době.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Zdravím!

Asi už trochu pozdní odpověď 🙂 ... ale... co kdyby:

Jaká jsou čísla na dýnku pouzdra hodinek? Dle toho jde říct víc, přinejmenším přibližný rok výroby. Rád poskytnu víc info. (A kdybyste prodával, rád koupím)

Jinak dle fotky to vypadá, že ručka chronografu není originál. 
Kalibr v hodinkách tipuji na UG 285.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...