beeman Odesláno 17. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 se omlouvam, jeli jsme dnes s mistrem na krev, takze k Jirkovi jsem dovezl prvni varku 9 ks az v pul ctvrte, konnan tam nejspis vystal diru ale vyplatilo se, byl skutecne prvni ja sam jeste svuj nemam pro tech 9ks u Jirky a dalsich 9ks, s kterymi ted sedim v nalevarne, se stihli dnes vyrobit i vsechny hroty, takze kde jste hosi, zatim tady byl jenom Tomass a Ismit v realu jsou ted hotove vsechny kolicky, vydlicky jsou prave ted ve vyrobe, jestli vsechno poslape jak ma, zitra odejdou prvni zasilky, vsechny budou mit sledovaci cislo, ktere neprodlene sdelim prijemcum, at mohou pripadne konat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Krasa, diky! Festovni a propracovane..neznicitelne... Fotky nedavam..at je to jeste prekvapko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Kua taký som napätý ako guma v trenkoch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igby29 Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 zdar, Beemane, moc díky, náhle je konec temným dnům, s tímto nástrojem vidím budoucnost o hodně světleji! cvičeně jsem sundal a nandal a perfektní. mám radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Vyzvednuto, moc dekuju, paradni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Vyzvednuto v Club88 a díky za perfektní pokec a užití si pravděpodobně poslední letošní hospody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka44 Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Vyzvednuto, mam z toho neznicitelneho kousku radost. Moc pekne udelano! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 prave jsem se vratil z hradu panove, resp. domluvil jsem telefonicky s mistrem jak jsem cekal, jeste porad na tom maka, ty hroty jsou vetsi zahul, nez se predpokladalo stav je taky, ze jich vyrobi/dokonci dnes co nevic co to pude, zitra bude vse, co pujde, odeslano, neumim zatim rict, jestli se povede odeslat vsechno, je toho jeste dost, ale dle slov mistra bude nejpozdeji do vanoc odeslano komplet vse taky tam jsou jeste nektere k vyzvednuti v Praze, pro ty zajedu hned, jak budou pripraveny a dam pak prijemcum vedet, stejne jako vsem odeslu sledovaci cisla po odeslani postou diky moc za trpelivost, nechci tvrdit, ze to neslo stihnout v puvodne avizovanem terminu, nejpis slo, ale mistr by byl ted nejspis zavren v nejakem zaopatrovacim ustavu a to ne dobrovolne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Alois, že sa to nestihlo presne podľa plánu s tým sa vôbec netráp. Väčšina ľudí aj tak nevidí problém v tom, že balíček dostane až po novom roku, takže žiaden stres. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 jako jasne, neudelame nic, ale on i Mistr je z toho docela spatnej odesilat se bude jak jsem avizoval, podle poradi jak kdo zaplatil, kdyby ale nekdo potreboval uplne nutne byt v prvni varce (poku dby se to nestihlo odeslat zitra vsechno), t.j. zitra, aby sli teoreticky stinout vanoce, dejte vedet, zatim se mi hlasil jeden clen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Já se nemůžu dočkat a jestli to fakt dojde, dám si to pod stromek. Bude to už třetí dárek o kterým nikdo neví, to budou doma čumět A když to nevyjde, nevadí, radost budu mít i potom Každopádně k tomu posílání. Neskutečně mě překvapila česká pošta. V pátek jsem objednal ve dvě hodiny nějaký hračky a v sobotu v devět ráno to měl doma. Další dva balíky max do dvou dnů. Takže podle mě šance je dost vysoká. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Na Slovensku naopak pošta skolabovala. Vraj už teraz nedoručia kopec balíkov, lebo im chýba veľa zamestnancov kvôli korone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Slovensko je s postou biedne. Mne uz tyzden z Brna ide balik a to je masaker Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 To je ešte v pohode. Švagor posielal 14.12. balík a asi ani ten nestihnú doručiť do Vianoc. Najhoršie je, že keď podávaš balík nič ti nepovedia, aby si sa vedel zariadiť, zmrdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Ropotamo Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Ahojte. Tak Česká Pošta překvapila, mám to doma :-). Díky Beemane, vystěžejkovač super, hroty krásná práce, krabička nádherná :-). Velká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Zvonek ... říkám,koho to sem čerti nesou . Taky pošťačka.Povídám,že už nic nečekám.Malá krabička,co to může být?Ejhle vystěžejkovač,to je překvápko. Vypadá to fakt super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ,díky . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 rychly update, vcera odeslo myslim cca 18 kousku, dnes odejdou dalsi, netusim kolik, dam vedet, mam vsechna sledovaci cisla odeslanych, zaslu dotcenym hned jak budu mit prostor, moc ted nestiham diky za pochopeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Klidek pohoda tabacek Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Číslo 45 dorazilo. Díky za skvělou práci. Jsem strašně rád, že jsou mezi námi stále tak šikovní lidé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se