Beladona Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 Jaké by jste poradili potápky cca10000,-? Seiko Sumo (druhá ruka)čiOrient Nami FAC09004D (nové)či jiný nápad.... od Seika nižší řady již mám či jsem zkusil (monster, samurai, 009 atd) proto nejsou ve výběru a želvy mě zatím neberou.Hodinky by měly mít hacking a nátah.Jak si stojí Orienty oproti Sumo dle Vás zpracováním a kvalitou strojku? Vcelku se mi za ty peníze líbí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 Za mě Seiko Sumo. V současné době mám druhé (černé) a ty hodinky poměr/cena/výkon jsou absolutně TOP. Tady na foru seženeš i možná za méně než za 10k. Myslím si, že jsou to jedny z nejlepších hodinek do 30 tisíc co si můžeš koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelus Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 Za mě Steinhart Apollon z druhé ruky (pokud ti stačí 300M), když seženu co sháním tak ti je klidně prodám ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 27. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 Za mě Steinhart Apollon z druhé ruky (pokud ti stačí 300M), když seženu co sháním tak ti je klidně prodám ;-)Díky za dobrý tip (troje hodinky v jednom), ale mám už Tritony a sháním spíše klasický potápkový vzhled na běžnější nošení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 27. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 Za mě Seiko Sumo. V současné době mám druhé (černé) a ty hodinky poměr/cena/výkon jsou absolutně TOP. Tady na foru seženeš i možná za méně než za 10k. Myslím si, že jsou to jedny z nejlepších hodinek do 30 tisíc co si můžeš koupit. No, Sumo jsou bez debaty správná a osvědčená volba u které to asi zkončí. U Orientu Nami mě zaujala dobrá recenze místního člena, vzhledově pěkný kus hodinek (naživo jsem je ale neviděl) a pořizovací cena nového kusu. Moc jich zatím na foru není, proto by mě zajímalo srovnání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 https://www.seriouswatches.com/collections/ventus/products/ventus-mori-m-5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 (upraveno) Mám Nami, sú fajn. Kupodivu sa dajú nosiť aj na menšom zápästí. Imho vyzerajú dobre, skoro až fashion. Možno by som to ešte skomplikoval a do výberu zaradil aj Seiko Samurai Edit: pardón, Samurai si nechcel... Upraveno 27. května 2018 uživatelem P11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 Jestli se nebojíš velikosti, tak Nami není špatná volba ;-) A co třeba něco od menších výrobců? Nedávno jsem pořídil Obris Morgan Infinity mají a v té cenové relaci mají etu a safír. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 27. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 Jestli se nebojíš velikosti, tak Nami není špatná volba ;-) A co třeba něco od menších výrobců? Nedávno jsem pořídil Obris Morgan Infinity mají a v té cenové relaci mají etu a safír.Tak ty mě zatím nějak minuly. Vypadají slušně. Kde se dají pořídit či vyzkoušet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 To bys musel mít štěstí v inzerci. To byl jen příklad, že by ses mohl podívat i jinde. Já měl v hledáčku ještě třeba Borealis, Precista a MWW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 A co Wardy? V inzerci jsou za 11k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 Obris Morgan jsou parádní. O tom žádná. Borealis jsou tady tuším v inzerci. Ale ty nejsou pro každého. Ty modrý Wardy z inzerce jsou jasná volba, ale bez tahu bych je nebral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 28. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 Díky za inspiraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 Měl jsem Orient Mako II i Mako I oboje šly přesně a plavalo se s nima jako nic:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 U toho Orientu by se něco našlo, třeba zde: https://www.helveti.cz/orient-fem75002d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipVrobel Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Za mne asi ty Suma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Ja som už párkrát pokukoval po SEL0A001B0 a SEL0A002D0 od Orientu. Naživo sú to fajn hodinky. Sumo je klasika, na puzdro a jeho krivky sa dá kedykoľvek pozerať a nenudiť sa pri tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se