spiderer Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Ja jsem se tomu tady nejak nestihal venovat, ale kdyz jsem si po 5 minutach dal refresh a vyskocilo mi 6 sz tak mi bylo jasny ze se neco deje
long Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Chlapi, kamarádi i členové, nějak by nejde do hlavy pán který tady prodáva ROLEX s '' tím čudlíkem na boku'' Za 14 se docela s těmi příspěvky pochlapil no a popis hodinek je až NESKUTEČNÝ. Jistě se sem k nám nezaregistroval a nevypotil smysluplné prispěvky za účelem prodeje těchto hodinek, co myslíte??
chose Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Vzhledem k tomu, že příspěvky nenasbíral za dva dny, není to samé "jéé ty sou bóžžíí" a "ok" nebo " ", nevidím problém. Na chytání hejlů jsou co se týče hodinek lepší místa, než Chronomag. S popisem hodinek a názory člena můžeme polemizovat, nebo s nimi i nesouhlasit, ale to je tak všechno. A je to tak dobře. Celkově vzato, nemá podle mě příspěvek o nejmenovaném členovi s Rolexkami v tomto vlákně co dělat. Edit: překlep
long Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Vzhledem k tomu, že příspěvky nenasbíral za dva dny, není to samé "jéé ty sou bóžžíí" a "ok" nebo " ", nevidím problém. Na chytání hejlů jsou co se týče hodinek lepší místa, než Chronomag. S popisem hodinek a názory člena můžeme polemizovat, nebo s nimi i nesouhlasit, ale to je tak všechno. A je to tak dobře. Celkově vzato, nemá podle mě příspěvek o nejmenovaném členovi s Rolexkami v tomto vlákně co dělat. Edit: překlep Teď si asi děláš legraci, všechny '' příspěvky'' dal 26 a včera !!! (navíc tedy za dva dny) jediný důvod příspěvků je dle mého prodej ROLEX a basta !!!
chose Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Moje chyba, nevšiml jsem si. A to tady posledních pár dní sedím pořád. Faktem zůstává, že se drží pravidel. Viděls snahu je obejít ? Tak kde je problém ?
long Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Moje chyba, nevšiml jsem si. A to tady posledních pár dní sedím pořád. Faktem zůstává, že se drží pravidel. Viděls snahu je obejít ? Tak kde je problém ? Nic, když vidět nechceš ,neuvidíš.
chose Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Chápu, co tě žere, ale dej tomu ještě chvíli, zrovna teď tu ten člen je, třeba jen zuřivě nerefreshuje svoje prodejní vlákno, a třeba si i čte..
Návštěvník YPO? Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 kde je rolex? - nic nevidím - o co jsem přišel ?
Peta-Biker Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 ... Celý den jsou tady na prodej Rolexky od někoho, kdo je tu sotva týden nebo dva, dobře, pal to čert, mě je to fuk... Večer se na ně chci podívat a už tu nejsou, je to jak s tou Eternou, jeden se to stáhne a další zase dá znovu... Nerozumím tomuhle systému... Ypo: Přišel jsi o sea dwellery... za 92k, koupené u Bechyněho, nabízel je tu nějaký borec
Baker Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Začíná mě to tu ale vážně pěkně srát... Takze co vlastne chces ? Cist blby kecy a pak si koupit Rolexy (mysleno obecne) od nekoho, kdo je tady tyden nebo chces aby moderatori delali to po cem se tady neustale vola ?
Peta-Biker Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Baker: Viktore, v pohodě, já jen, že den nebo dva to nikomu nevadilo, a najednou se to stáhne... Je to jak s tou Eternou, kterou tady ten člen dal, stáhla se a za pár dní se dala znovu...
spiderer Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Vzdycky bude nekdo nespokojenej, ale u nekterych clenu me jejich nazory porad prekvapuji, tentokrate Peta-Biker Vetsina lidi si bude stezovat, ze tu nekdo pise kraviny a kdesi cosi, ale jakmile se nahodou objevi "zajimava koupe" tak je najednou clen naprosto v poradku, napsal bych to slusne, ale spravny slova me nenapadaji, takze "bezte s tema spasnejma kecama o cenzure atp uz do prdele"..
Peta-Biker Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 spiderer: Michale, tos mne špatně pochopil... Abych se vyjádřil... Jsem jeden z těch, co vždycky upozornil na inzerát ( boo-beeka) na eterny - kev, smazal to, dalo se to znovu, o.k. mě je to fuk... Tohle je stejný případ, celý den jsem na to koukal, jak je možné, že na fóru tohle projde, borec je tu týden a hned prodává, ale nechtěl jsem to psát, abych nedostal vynadáno... CHTĚL JSEM ŘÍCT, ŽE SOUHLASÍM S LONGEM A ČLEN, KTERÝ TADY NAFLÁKÁ ZA TÝDEN 51 PŘÍSPĚVKŮ A JDE PRODÁVAT, AŤ JDE NA AUKRO NEBO NA JINÝ SERVER))) ŠPATNĚ JSME SE POCHOPILI, tímto se vám, moderátorám, omlouvám... Nicméně, ten inzerát tady byl celý den a všichni to víte... Nalijme si čistého vína...
Baker Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Baker: Viktore, v pohodě, já jen, že den nebo dva to nikomu nevadilo, a najednou se to stáhne... Je to jak s tou Eternou, kterou tady ten člen dal, stáhla se a za pár dní se dala znovu... Ono je to trochu slozitejsi, kdyz nekdo pise kraviny a mod. jde za nim a maze jeden prispevek za druhym, tak bohuzel dotycnemu prispevky neubyvaji, stejne dorazi svoji padesatku a hura do prodejniho vlakna. V pripade Eterny i Rolex, byly proste inzeraty na par dni pozastaveny vymenou za par smysluplnych prispevku. Nechceme davat ban, kazdemu kdo sem prijde, vsichni tady nejak zacinali, ale natocit 50 prispevku za den nebo dva je proste prilis. Kapiš to ?
Baker Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Nicméně ten inzerát tady byl celý den a všichni to víte... Nalijme si čistého vína... To bude tim, ze tu nesedime cele dny ..... Preklizko vrat se !
Peta-Biker Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Baker: Jo, chápu , já pouze chtěl říct, že celý den to tu bylo až večer se to stáhlo, nepochopili jsme se
Baker Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Baker: Jo, chápu , já pouze chtěl říct, že celý den to tu bylo až večer se to stáhlo, nepochopili jsme se OK
Peta-Biker Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Baker: Dáme konečně na sraze , dlouho jsem nebyl , těším se.
spiderer Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Peta-Biker - ok, abych rekl pravdu, vcera jsem tu po nejakym orlikovi delal poradek, coz mi (mazani asi 45-ti prispevku) pri soucasne rychlosti fora zabralo pul hodiny - a abych rekl pravdu, dokazu si velmi zive predstavit, ze bych tu pul hodinu stravil necim mnohem prijemnejsim, dalsi pul hodinu jsem na zadost nekterych clenu, presouval temata tam kam patri.. dneska jsem tu byl nalogovanej, ale realne jsem si procetl tak 10 temat narychlo, protoze jsem mel rozdelanou nejakou praci.. treba vcera na toho orlika me upozornilo behem 5 minut asi 6 lidi po SZ, tak jsem se podival co pise a jeste nemel 50 prispevku tak jsem ty smajliky moc neresil, ale kdyz jsem se po chvili kouknul poradne tak jsem teprv videl kolik toho je.. Tim chci rict, ze me bavi sem chodit, cist si a psat - bavi me dokonce i delat pro forum neco navic aby to tu bylo hezky, ale rozhodne nikdo nemuze cekat, ze jediny co budu delat je cekat s brokovnici na nejakyho nezbednika, to zase ne - chci aby me to tu bavilo a obcas (posledni dobou celkem casto) mi to nektery veci/reci/jedinci (neni mysleno ted na tebe) proste znemoznuji.. Vcera jsem si psal s Patrikem ohledne par veci k foru a zmena pravidel na prodej mozna je, ale systemove kombinaci napr casu+prispevku zaridit nelze.. jako moderatori nemuzem udelat synchronizaci aby honicum zmizely prispevky atd atd.. neni to tak jednostranny jak to na prvni pohled vypada, navic jak me vcera chronomag ukazal, tak od prosince tu nabralo pres 50 prispevku cca 6 lidi, jeden z nich je YPO® a zbytek (mozna snad i vsichni) jsou ****** (ted slusny budu, alespon verejne) ktery tady nakecaj nekolik hovadin a pak nabidnou neco k prodeji.. Takze i kdyz tady neco visi cely den, tak to neznamena, ze s tim vsichni souhlasime, ale mame i jiny starosti nez tady porad neco mazat, nekoho banovat, cist nevrazivy SZ... Napriklad Talanduv novy prispevek ohledne ML byl zprvu pochopen ostatnimi moderatory, tak ze uz byl povolen, ne ze ten drzoun zalozil po trech dnech od stahnuti puvodniho samovolne novy.. a takhle by se dalo pokracovat
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.