patprom Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 To jste je už všichni prodali, nebo je nenosíte, že sem postuju jen já?
AndyAaron Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 Jsou to dacani, darebaci a lumpi. A nejvetsi z nich je Wizz
tikzot Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 Ja se napravim, ale ted se na ne zkratka nedostane, jako na dalsi kousky, bohuzel... ale jaro jim bude seknout jak ulity, ty barvy lunety to sou pak hrozny mrdy;-)Jedna z leta;-)
bob.zizka Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 Parádní fotky. Jen to sem perte ať je na co koukat. Je radost když ty hodinky má někdo kdo je umí vyfotit. Já sem ty rozmazanosti ani nedávám.
patprom Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 Sázej to sem, jsme zvědavi :-)Mimochodem, včera jsem mluvil s kamarádem z Rolex servisu o tvém problému. Říkal mi, že opravy inhausových strojků Tudor se v lokálních servisech vůbec neprovádějí. Funguje to tak, že servis od tebe převezme hodinky, pošle je do Švýcarska, tam vymění celý strojek a pošlou zpět. Celá věc nemá trvat déle než týden. Tak uvidíš.
petr_cha Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 Na tohle tema bylo uz loni vlakno na wus.. ze vubec neopravuji, ale rovnou meni cele strojky.. lidi z toho dovozovali pak ruzne divočiny.. ze ta prvni varka byla jen testovaci, ze nemaj proskoleny servisy... A tak dale.. :-)
bob.zizka Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 V 5. 2. 2019 v 6:49, patprom napsal: Sázej to sem, jsme zvědavi :-)Mimochodem, včera jsem mluvil s kamarádem z Rolex servisu o tvém problému. Říkal mi, že opravy inhausových strojků Tudor se v lokálních servisech vůbec neprovádějí. Funguje to tak, že servis od tebe převezme hodinky, pošle je do Švýcarska, tam vymění celý strojek a pošlou zpět. Celá věc nemá trvat déle než týden. Tak uvidíš.Jo po telefonátu s Ad v Landshutu mi bylo sděleno totéž,jen dle jejich zkušeností je doba návratu k majiteli v rozmezí 2-3 týdny.
bob.zizka Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 Pěkný to máte pánové! Už se nemůžu dočkat až se mi vrátí z výletu
Dantechno Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 Ty nevis , ze pulka kaucuku ma byt modra ?
patprom Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 Samozřejmě, že vím, ale mě to tak nějak stačí :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se