patprom Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 To jste je už všichni prodali, nebo je nenosíte, že sem postuju jen já? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Jsou to dacani, darebaci a lumpi. A nejvetsi z nich je Wizz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Ja se napravim, ale ted se na ne zkratka nedostane, jako na dalsi kousky, bohuzel... ale jaro jim bude seknout jak ulity, ty barvy lunety to sou pak hrozny mrdy;-)Jedna z leta;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Měděný GMT;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Zimní hrátky.;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Parádní fotky. Jen to sem perte ať je na co koukat. Je radost když ty hodinky má někdo kdo je umí vyfotit. Já sem ty rozmazanosti ani nedávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Sázej to sem, jsme zvědavi :-)Mimochodem, včera jsem mluvil s kamarádem z Rolex servisu o tvém problému. Říkal mi, že opravy inhausových strojků Tudor se v lokálních servisech vůbec neprovádějí. Funguje to tak, že servis od tebe převezme hodinky, pošle je do Švýcarska, tam vymění celý strojek a pošlou zpět. Celá věc nemá trvat déle než týden. Tak uvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Na tohle tema bylo uz loni vlakno na wus.. ze vubec neopravuji, ale rovnou meni cele strojky.. lidi z toho dovozovali pak ruzne divočiny.. ze ta prvni varka byla jen testovaci, ze nemaj proskoleny servisy... A tak dale.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Sázej to sem, jsme zvědavi :-)Mimochodem, včera jsem mluvil s kamarádem z Rolex servisu o tvém problému. Říkal mi, že opravy inhausových strojků Tudor se v lokálních servisech vůbec neprovádějí. Funguje to tak, že servis od tebe převezme hodinky, pošle je do Švýcarska, tam vymění celý strojek a pošlou zpět. Celá věc nemá trvat déle než týden. Tak uvidíš.Jo po telefonátu s Ad v Landshutu mi bylo sděleno totéž,jen dle jejich zkušeností je doba návratu k majiteli v rozmezí 2-3 týdny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Čerstvá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Kousek z mého psacího stolu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Dnes je jak na jaře ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Konečně caffee! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Pěkný to máte pánové! Už se nemůžu dočkat až se mi vrátí z výletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Nosí se skvěle i na kaučuku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Ještě jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Ty nevis , ze pulka kaucuku ma byt modra ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Samozřejmě, že vím, ale mě to tak nějak stačí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Posun času +1 / letní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se