Rybiz Odesláno 3. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Paradni pocteni/fotky/video k ranni kave...A Week On The Wrist: The Tudor Black Bay GMThttps://www.hodinkee.com/articles/tudor-black-bay-gmt-review Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Dík za odkaz. Fakt paráda. Chci je zas o kus víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2018 Pro mne teď jednoznačně číslo 1 na wishlistu, jenže narozeninový rozpočet jsem tento rok už vyčerpal, ale zas na podzim budu mít svátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Hezký večer :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Nadherne su. Rozhodnute idem do nich.na SK nie su nikde...Sheron na objednavku za 3650 EUR. skladom su len u u KOscomu za -+ rovnaku cenu. Maju jeden kus. Mam ponuku z italieTudor BLACK BAY GMT Man 41mm red blue bezelCod. WCR2668Ref. M79830RB-0001Italian Price List is Eur 3.710,00Our Special Offer to YOU is Eur 3.280,00 tomu zrejme neodolam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Nadherne su. Rozhodnute idem do nich.na SK nie su nikde...Sheron na objednavku za 3650 EUR. skladom su len u u KOscomu za -+ rovnaku cenu. Maju jeden kus. Mam ponuku z italieTudor BLACK BAY GMT Man 41mm red blue bezelCod. WCR2668Ref. M79830RB-0001Italian Price List is Eur 3.710,00Our Special Offer to YOU is Eur 3.280,00 tomu zrejme neodolamTo jsou z Itálii za tuhle cenu na tahu? Nehledal jsem podle čísel, jen se ptam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 001 su na ťahu, za tú cenu prečo nie, hanbu nespravia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 To jsou z Itálii za tuhle cenu na tahu? Nehledal jsem podle čísel, jen se ptamANO ale na objednavku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 No za tu cenu je to pecka! To je bez diskuze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Cizinec promine. Musel som Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Sakra já to snad nevydržim. Já do nich půjdu. To je furt: ,, kup rovnou Rolex a podobný rady. Hofno. Jsou krásný a basta. Musim je někde dát na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Já si počkám, jestli je příští rok neudělají v 58 ... pak by to byly ideální GMT na lítačku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Mít 58 datum tak mam jasno. Já si počkám, jestli je příští rok neudělají v 58 ... pak by to byly ideální GMT na lítačku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Mít 58 datum tak mam jasno.To určitě dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 To tajne doufam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2018 Netušil jsem, že se mi tak zalíbí. Mám je na ruce celou dovolenou a vlastně i několik týdnů předtím a ani na chvíli mě nenapadlo, že jsem si sebou měl vzít ještě něco jiného na ruku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2018 Pepsi meets coke;-) na tej gume od Vangraaf jsou ty hodinky extremne pohodlny, pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2018 (upraveno) co je to za gumu?CrafterBlue, RubberB alebo Everest..do ktorej ist?laka mahttps://www.watchobsession.co.uk/collections/crafter-blue-watch-straps/products/crafter-blue-curved-end-rubber-watch-strap-for-tudor-black-bay-series-navy-red Upraveno 18. srpna 2018 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2018 https://vanguardstraps.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se