Mikefux Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Odesláno 26. června 2018 Zdravím vespolek, nemyslel jsem si, že po třech letech tady budu ještě zakládat tento topic, ale jsem fakt zoufalý. Dostal jsem od prarodičů nějaké prostředky, abych na památku k nastávající promoci pořídil něco na památku. Od rodičů jsem dostal zlatý řetízek, tohle bych rád vyřešil hodinkami. Jenže vůbec nevím jaké. Už dlouho jsem na mrtvém bodě. Dlouho jsem nic nekoupil, naopak jsme z blbosti prodal jedny ze svých nejoblíbenějších. Nejvíc teď koukám po Padi bejby želvách od Seika. https://www.helveti.cz/seiko-srpc41k1 , Ale to je vyloženě sezóní záležitost a nějak si nejsem jistý, že se to hodí pro tuto příležitost jako hodinky "nafurt". - rozpočet kolem 10k (já vím, není to moc, ale taky jsem teprve bakalář ) - automaty nebo ruční nátah - velikost ideálně 36-38(40) (záleží na tvaru pouzdra, viz mini želvy) - značka nejlépe Seiko, ale není to rozhodující - nové (ne nutně od AD) Zkuste prosím něco navrhnout, já už jsem v koncích. Dík, Michal
Mikefux Odesláno 26. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2018 Ještě jsem měl dodat, že jako ideální hodinky by podle mě byly třeba Seiko SARB033. Jediná vada na tom je ta, že už je mám tři roky doma Ty teď nosím společně se zlacenými King Seiko asi nejvíc.
Tea Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Odesláno 26. června 2018 Tady se odpověď nabízí sama ? kup si znovu ty ?nejoblíbenější?, které jsi už jednou prodal. Oblíbené + od prarodičů, to je doublewin, už Ti zůstanou Jo a napiš nám, co to bylo za kousek ;-)
wizard-ov Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Řetízek nos, nebo ho dej do správného hrníčku, a hodinky za studia si kup, až doděláš magisterské - budou Tě víc těšit. ;o)
Mikefux Odesláno 27. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2018 To by bylo nejlepší, ale když já to dostal za úkol, nemůžu říct, ze jsem si nic nekoupil [emoji846] Tady se odpověď nabízí sama ? kup si znovu ty ?nejoblíbenější?, které jsi už jednou prodal. Oblíbené + od prarodičů, to je doublewin, už Ti zůstanou Jo a napiš nám, co to bylo za kousek ;-)Jo to byly vintage Seiko pandy, které jsem prodal v záchvatu splínu po rozchodu [emoji3] Takže ty úplně nesplňují zadání, protože nejsou nové a hlavně jsou mimo rozpočet.
DavidLC Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Gratuluji, "nenutil" bych se do toho, až tě něco osloví, tak pak do toho šlápni. Hledání je slast, ne strast Malý želvy mě jako ikonický bohužel nepřijdou, ale kdo jsem já, abych soudil.....
Roman-ZA Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 (upraveno) ako hovori kolega nado mnou. vyberaj, preberaj. pozri na mna, ja vyberam motohodinky vyse roka a este stale nic nemam ale ked mna to vyberanie najviac bavi Upraveno 27. června 2018 uživatelem Roman-ZA
Diablo1st Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Presne tak, vyberaj až zistíš, že už si vlastne ukončil aj druhý stupeň VŠ a za peniaze, čo si dostal si môžeš kúpiť lepšie hodinky a vyberáš zasa odznova
bosco Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 První nápad byl pořídit zpátky prodané pandy, jak už někdo zmiňoval, pokud však vypadávají z výběru, tak co třeba něco z koktejlek? Seiko SRPC01J1Pro takovou příležitost by mohly být vhodné, zůstává však otázkou, zda bys je unosil a zda nebudou už moc velké.
Diablo1st Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Inak ako ti to veľmi ponáhľa? V januárovom výpredaji u Warda boli za niečo málo cez 10k C65 Trident Vintage.
Mikefux Odesláno 27. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2018 (upraveno) Gratuluji, "nenutil" bych se do toho, až tě něco osloví, tak pak do toho šlápni. Hledání je slast, ne strast Malý želvy mě jako ikonický bohužel nepřijdou, ale kdo jsem já, abych soudil..... Davide, díky! Však říkám, že je to typická sezónní záležitost. Takový hodinky na jedno léto a poslat je dál. První nápad byl pořídit zpátky prodané pandy, jak už někdo zmiňoval, pokud však vypadávají z výběru, tak co třeba něco z koktejlek? Seiko SRPC01J1Pro takovou příležitost by mohly být vhodné, zůstává však otázkou, zda bys je unosil a zda nebudou už moc velké.Koktejlky jsou skvělý, líbí se mi teda víc původní model, ale i tak. Ale jsou to spíš oblekovky a ta velikost je už na hraně. Každopádně mě hodně oslovila zlacená varianta. Ale to je samozřejmě trochu kontroverzní. Inak ako ti to veľmi ponáhľa? V januárovom výpredaji u Warda boli za niečo málo cez 10k C65 Trident Vintage.U Warda jsem uvažoval o bronzovkách, ty by k takové příležitosti sedly dobře, ale to už bych musel fest navýšit rozpočet a to už bych zas věděl o jiných hodinkách. Upraveno 27. června 2018 uživatelem Mikefux
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se