McStinger Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Objavilo sa na mlynárskom Facebooku. Taký nejaký mix Marinus a S.A.R. Rescue-Timer, vo výsledku celkom pekné hodinky, bez nejakých veľkých špekulácií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Dík, nechcelo sa mi liezť na ich web . Takže limitka 500 ks. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Hezke, ale i treba cinskej Zelos je schopen udelat korunku bronzovou. Teda pokud to neni tady nejaky designovy zamer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Korunka pěkně sedí k ručkám a indexům- barevně. Jen jsem si představil, kdyby byla i korunka v bronzu a za mně by neměly takový šmrnc, jaký mají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Bronz je mrtvej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Budoucnost patří aluminiu. [Jára Cimrman] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 14. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Cena 2950 USD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 podla mna mohli mat vacsiu medzeru medzi remenom a puzdrom.. a datumove okienko este blizsie k stredu cifernika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 15. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Dátumovka mi vôbec nevadí, že je viac v strede. Nie sú na to myslím žiadne normy . Skôr mi prekáža jej vyhotovenie, že kvôli nej ufajčili popis indexu a nepôsobí to zrovna harmonicky.Diera medzi remeňom a puzdrom je zlá, obzvlášť pri takto dlhých nohách. To je druhá vec, ku ktorej skĺzávajú v poslednom čase, že na všetko pchajú tento nylon, či čo to je, alebo gumového jeleňa. Keď mohli urobiť špeci remeň na limitku za 2200 Euro, tak mohli aj na limitku za 2900. No tým sa dostávame k tomu, čo mi nesedí najviac a to je cena za hodinky s blbou Sellitou, ktorá v kancelárskom režime neprežije ani jeden deň na poličke bez zastavenia, takže ak človek strieda a nevrtí, stále šteluje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Jak to myslíš? Ten kalibr má problémy s nátahem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 16. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Malá rezerva náťahu. Ak sedíš v kancli, moc sa nehýbeš. Na druhý deň ich necháš doma, tak sa zastavia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Aha, díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se