Přejít na obsah

novy sea-dweller

Ropucháč

Doporučené příspěvky

nemaju lebo maju trojitu vystupnu kontrolu, cifernik kukaju do detailov na velkom monitore.....atd atd........velmi velmi dobra kvalita

ja momentalne vidim dve chyby rolexu.....ze zacali robit take velke hodinky /ale to mnohy nepovazuju za chybu/ a to ze su strasne zname a vela ludi ich ma a moze sa ti stat ze bude na teba pozerat okolie ako ze mas fake na ruke :)

inak je to u mna jedna z top znaciek !!! ak mas na to prostriedky tak chod do toho resp zacni setrit....pretoze toto najprv nikde nezozenies dlho, potom to bude za nekrestanske peniaze a az o par rokov to v podstate kupis v obchode za normal cenu cennikovu, ktora podla mna bude cez 200tis (slovenskych)

ja premyslam tiez o rolexoch, ale to bude asi az casom..........

P.S: ceny a kvalita servisu su velmi velmi dobre

včera sem se na ně ptal v Německu. Budou někdy před Vánocema a cena má být kolem 6000 ?...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 128
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

včera sem se na ně ptal v Německu. Budou někdy před Vánocema a cena má být kolem 6000 ?...

budu-nebudu, ked dojdu tri kusy do predajne uprednostneni budu stali zakaznicki, ktori uz maju co to pokupene alebo budu brat viac kusov /inych samozrejme naraz/, budu ich mat vzadu v trezore a ked tam zavolas ci su tak ti povedia, ze su vypredane alebo co.....myslim, ze to bude problem ich nejaku dobu zohnat

Odkaz ke komentáři

No uvidím, zda mě to přejde, ale asi bych to za ně dal. Mám již dvoje hodinky s černým ciferníkem a chtěl bych ještě s bílým. Rolexky se mě líbí čím dál víc.

rolex je super :) ked ma prejde moje sklamanie a zacnu sa mi vracat moje aktualne investicie urcite si jedny kupim :))))

Odkaz ke komentáři

no prave som si na www.rolex.com pozrel nove SD. 43mm....pojdu na dracku, ale mna osobne to dost sklamalo....

1. su nejake cudne

2. su prilis velke

:crying_anim02: :crying_anim:

nazdo, aj ked je rolex mimoriadne konzervativny dozrel cas na vacsie hodinky. Ved hodinky - 38 mm sa bez vahania ponukaju ako damske a ked sa nezastavi produkcia stareho modelu, bude spotrebitel postaveny do pozicie vyberu. a ako to casto byva, kto si mopze vyberat ma aj starosti

Odkaz ke komentáři

nazdo, aj ked je rolex mimoriadne konzervativny dozrel cas na vacsie hodinky. Ved hodinky - 38 mm sa bez vahania ponukaju ako damske a ked sa nezastavi produkcia stareho modelu, bude spotrebitel postaveny do pozicie vyberu. a ako to casto byva, kto si mopze vyberat ma aj starosti

no ano, ale pre mna bolo tych 40mm pre rolex takym typickym znakom.....

inak mam hrubsie zapastie a vzdy ked som si nan supol rolex /40mm/, tak som nikdy nemal pocit ze by mali byt vacsie.....

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
Přesně tak, ty nápisy si mohli odpustit. A taky to Rolex Rolex Rolex... doufám, že od toho brzo upustí. Tohle "zdobení" mě strašně vadí, zvláště u řady submariner, už to nejsou ty surové "tool" hodinky.

Ty nápisy jsou jedna z podstatných věcí, co mi na Rolexkách vadí... "Superlative Chronometer" apod.

Myslím, že místo nápisů by měla spíš promlouvat kvalita.

Odkaz ke komentáři

zase ale kupuješ "hodinky s příběhem", takže takové "2 in 1"

než přelouskáš všechen ten text, tak si třeba budeš i pamatovat kolik je vlastně hodin....

Jinak za mne také "minus", mám rád minimalismus a tak mne tento typ nijak neoslovil, i když má jistě spoustu technických "vychytávek".

Odkaz ke komentáři

Ty nápisy jsou jedna z podstatných věcí, co mi na Rolexkách vadí... "Superlative Chronometer" apod.

Myslím, že místo nápisů by měla spíš promlouvat kvalita.

No nedá mi to, ale Tvé oblíbené Omegy Professional Chrono, co je máš v avataru jsou podobně ukecané. O kvalitě asi nemá cenu mluvit. Uvědom si, že Rolex patří nadaci Rolex, a není součástí žádných konglomerátů ani hodinkových, ani taško - víno - boto - brýlo - hodinkových. Jinak dostatečná známka toho, že lidé tomuto modelu věří, je že už teď je na dlouho vyprodaný, a na černém trhu se prodává dřáž, než je katalogová cena. Co víc k tomu říct.

Upraveno uživatelem Cyber
Odkaz ke komentáři

Když vidím ty fotky ze všech stran a čtu o tom obchodním úspěchu, tak mě napadá, že tentokrát se asi rolex trefil do ducha doby a úrovně své klientely, ale ne úplně do mýho gusta. Je to všechno plastický, zvýrazněný, velký, popsaný, masívní, bezchybný, má to naprosto perfektní styl a šmrnc. Ale v mých očích to není krásný, není to oduševnělý, nemá to lehkost jako třeba panerai. Je to takový chtěný, vykalkulovaný luxus (fanoušci prominou), napadá mě mercedes, nejen kvůli tý hodinový ručičce :D - těm se už asi taky nikdy nepovede dát dohromady krásný auto. Ale marná sláva, zůstávají etalonem luxusní třídy potápek.

Například já bych ale určitě dal přednost modelu s rovným sklem, bez obrouček a bez plastických indexů.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Tak vidim, ze sem nikto dlho neprispel. Boli to moje dalsie hodinky, az kym som ich nevidel nazivo a nemal na ruke. Osobne je tato kapitola pre mna uzatvorena :suicide_anim:

Co mi vadi???? Asi vsetko, ani nie su tak velke, to by som zniesol, ale su neprimerane vysoke, viem, vodotesnost... Keramicka vypln lunety je uzasna, ale luneta mi skor pripomina Tissot a ko Rolex a v kombinacii s vypuklym sklickom... skratka sa mi to nepaci. Dalsia vec je to, ze k proporcne k nim nepasuje tah, ktory je az prilis tenky a uzky a k spone sa este viac zuzuje, co vyzera hodne smiesne...

a cena??? cennikova v DE je 7.J00,- EUR, jedny mali vo vyklade, ale uz predane, inde nic, len predobjednavky.

Rozkodoval som sa medzi Rolex Sea-dweller Deap Sea a Panerai PAM 090 ale teraz je uz volba jasna...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...